Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » HALKIN VEKİLİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

HALKIN VEKİLİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

 Fotoğraf

GÖLE HAYVAN PAZARI'NIN TEMELİ ATILDI..!
Projelendirilerek daha önce ihalesi yapılan Göle Hayvan Pazarının bu gün temeli atıldı.
Ardahan Milletvekili Prof.Dr. Orhan Atalay'ın öz verili çabası ve Başkan Akın İsmailoğlu ve ekibinin emek ederek projelendirdiği Göle Hayvan Pazarı önemli bir yatırım ve hizmet olması kuşkusuz önemlidir.
Ardahan Milletvekili Prof.Dr. Orhan Atalay, Başkan Akın İsmailoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Gültekin, Hastahane Başhekimi Cevdet Özsever, Hastahane Müdürü İbrahim Kup ile Volkan Bozkurt ile birlikte temeli atılan Göle Hayvan Pazarı inşaat alnına gelen Milletvekili Prof.Dr. Orhan Atalay ve beraberindeki heyet beton döküm anını izleyerek yetkililerden bilgi aldılar.
Atalay, '' bir projeyi daha Gölemize kazandırdık emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Göle halkımıza hayırlı olsun.'' dileğinde bulundu.
Bir süre işçilerle de sohbet eden Atalay ve beraberindeki heyet daha sonra şehre döndüler.

ATALAY: RAMAZAN'IN SON CUMA NAMAZINI BABA OCAĞI GÖLE'DE KILDI..!
Onca Uluslar arası ilişkilerde ülke temsilciği ve ülkenin gündemini oluşturan sorunlar sonrası bir soluk almak için baba ocağına gelen Ardahan Milletvekili Prof.Dr. Orhan Atalay ; Mübarek Ramazan ayının SON cumasını TOKİ camide kıldı.
Cuma Namazı sonrası Milletvekili Prof.Dr. Orhan Atalay Başkan Akın İsmailoğlu ile birlikte yapımı süren yeni Göle Devlet Hastahanesi, Gençlik Merkezi, Halı Saha inşatlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Atalay ve ismailoğlu'na Göle Kaymakamı Zafer Oktay,Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Gültekin, Hastahane Başhekimi Cevdet Özsever, Müdür İbrahim Kup ile Volkan Bozkurt eşlik ettiler.
Daha sonra bugün temeli atılan Göle Hayvan Pazarına inşat alanına giderek incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı,Gölemize hayırlı olsun dileğinde bulundu.

ATALAY'DAN POSOF VE ÇILDIRA İKİ PROJE..!
Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay'dan iki müjdeli haber daha geldi.Posof ve Çıldır Devlet Entegre Hastanelerinin projelerinin bittiğini yapım ihalesine çıkacağını söyledi.
Atalay yaptığı açıklamada Posof ve Çıldır Devlet Entegre Hastanelerinin projeleri bittiğini,yapım ihalesine gün saydığını ve . 14 ve 15 Temmuz'da yapım ihalesi yapılacağını belirterek ''hastanelerimiz hayırlı olsun.'' dileğinde bulundu. ŞANLI ALABAY


09:15, 01.07.2016


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500