Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Milletvekili Koç, 1 Mayıs İşçi Bayramı ‘nda Ardahan belediyesini işçilere karşı adil olmaya davet e

Milletvekili Koç, 1 Mayıs İşçi Bayramı ‘nda Ardahan belediyesini işçilere karşı adil olmaya davet e

 Fotoğraf

Milletvekili Koç,  1 Mayıs İşçi Bayramı ‘nda Ardahan belediyesini işçilere karşı adil olmaya davet etti

AK Part  Ardahan Milletvekili Kaan Koç,  seçimlerden sonra Ardahan belediyesinin kendilerinden olmayan işçilere karşı haksız  bir tutum içerisinde olduğunu, bundan vazgeçmesini istedi.

Mehmet Avşar


AK Part  Ardahan Milletvekili Kaan Koç,  1 Mayıs  İşçi Bayramı ‘nı kutladığı mesajında  Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in AK Pariye yakın İşçi ve emekçilere yapılan sürgün, mobbing ve işten çıkarmalara karşı işçilerin yanında olduğunu belirterek AK Partililere karşı hasmane tutumdan vazgeçmesini istedi.


Milletvekili Koç,  CHP’li belediye başkanı Faruk Demir’e seslenerek insan temel hak ve özgürlüklerine yapılan müdahaleyi asla kabul  etmediklerini belirterek şunları söyledi,”Ardahan Belediyesi tarafından arafından işçi ve emekçilerimize yapılan sürgün, mobbing, temel hak  ve özgürlüklerine yapılan müdahaleyi asla kabul etmiyoruz.

İlgilileri gereğini  yapmaya, işçi bayramında bu emekçilerimizi görevlerine iade etmeye davet ediyorum.” dedi.

1 Mayıs İşçi Bayramını Kutluyor, Tüm İşçilerimizin Yanında Olduğumu Belirtmek İstiyorum.


21:54, 30.04.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500