Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » XX. Uluslararası Bakü Dünya Gastroenterologlar Kongresi

XX. Uluslararası Bakü Dünya Gastroenterologlar Kongresi

 Fotoğraf

XX. Uluslararası Bakü Dünya Gastroenterologlar Kongresi


Azerbaycan ‘ın Başkent Bakü, 8'inci kez Uluslararası Avrasya Cerrahlar ve Gastroenterologlar Kongresi'nin yanı sıra 20'nci Uluslararası Hepatogastroenteroloji Kongresi'ne de ev sahipliği yapıyor. Türkiye ‘den de Bilio-Pankreatoloji (HeBiPA) ve Türk Karaciğer Araştırmaları (TASL) dernekleri katılım sağladı.

Mehmet Avşar

Azerbaycan Sağlık Bakanlığı, Akademisyen Mustafa Topçubaşov Bilimsel Cerrahi Merkezi, Ulusal Onkoloji Merkezi ve Azerbaycan Tıp Üniversitesi'nin yanı sıra Azerbaycan Cerrahlar ve Gastroenterologlar Derneği, Avrasya Gastroenterologlar Derneği, Hepato- Türkiye Cumhuriyeti Bilio-Pankreatoloji (HeBiPA) ve Türk Karaciğer Araştırmaları (TASL) dernekleri Ortak organizasyon tarafından düzenlenen bu prestijli etkinlik, 400'den fazla yerli ve yabancı bilim insanını, tanınmış doktor ve cerrahları, temsil eden akademik kurum temsilcilerini bir araya getirdi. Dünyanın 30'dan fazla ülkesi katılıyor. 

Kongre  Azerbaycan Sağlık Bakanlığı Bilimsel Tıp Konseyi tarafından akredite edildi ve 30 DTT kredi puanı ile değerlendirildi. 


20:16, 01.05.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500