Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BİR KOLTUK UĞRUNA ARDAHAN'I SEVMEK!

BİR KOLTUK UĞRUNA ARDAHAN'I SEVMEK!

 Fotoğraf

Ardahan’ı  ve Ardahan halkını sevmedikleri o kadar açık olmasına rağmen, bir koltuk uğruna yapmadıkları şaklabanlık kalmayan bazı Ak Parti milletvekili  aday adayı olmak isteyen, ancak Ardahanla uzaktan yakında hiç bir ilgisi olmadıkları halde bu işi nasıl becererebiliyorlar doğrusu merak ettim..

Türkiye’nin en lüks yerlerinde gününü gün eden bu zatlar, Ardahan’da bahsetiklerinde bize ne diyorlar biliyormusunuz?
‘’Kardeşim siz nasıl yaşıyorsunuz, sekiz ayı kış olan lanet  o yerde, doğrusu anlamıyoruz’’
bu sözü Ak Partide aday adayı olan bir çantacı adaydan duydum ve şok oldum. bu ne tarhana bu ne turşu dedim kendi kendime... hem bir gazeteci olarak beni, hem de bu güzel halkımızı aptal yerine mi koymuştu? yoksa kendisi ettik ve ahlakta yosundu diye düşünerek, kendi kendime sorguladım durdum.

Bu açıklmalara rağmen bu zat hala aday adayı.. hiç bir donanımı, vizyonu olmadığı halde nasıl böyle birşeye kalkıştığı da kafalarda ayrıca soru oluşturmakta...
Bu aralar Ardahan dışında  Milletveikili aday adayı olmak için o kadar çok gelen varki,
Büyük şehirlerde yılarca yaşayıpta  sadece seçim zamanı, Ardahanlı olduklarını hatırlayanları mı dersiniz, üç beş kuruş elerine geçtiği için kendini Ardahan’ın sahibi sananlarımı dersiniz, bulundukları şehirlerde mahalleye muhtar adayı bile olamayanlar Ardahan’a milletvekili aday adayı olmayı  düşünüyorlar.  Ancak  unuttukları bir şey var o eski Ardahan artık öldü.


05:06, 25.01.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500