Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Ardahan’da gururlandıran detay

Ardahan’da gururlandıran detay

 Fotoğraf

Ardahan’da gururlandıran detay

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ardahan'da büyük bir coşkuyla kutlandı. SABAH objektifine takılan bir fotoğraf gururlandırdı. İstiklal marşı okunurken bir vatandaş askeri selam ile saygı duruşunda bulundu.

Mehmet Avşar

Milli Eğitim Müdürlüğü Çelenginin Atatürk Anıtına sunulmasıyla  okunan istiklal marşımıza çay bahçesinde oturan vatandaşlar ayağa kalkarak saygı duruşunda bulundular. İçlerinde şapkalı bir vatandaşın SABAH objektifine takılan görüntüsünde askeri selamda bulunması herkesi gururlandırdı. Vatandaşın Ardahan merkeze bağlı Kıraç köyü muhtarı Oktay Yıldız olduğu öğrenildi.


Daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şehir Stadyumunda devam etti. Buradaki programda, 23 Şubat İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı şiir, oyun, folklor ve dans gösterileri sunuldu. Vatandaşların da yoğun ilgi göstermesiyle kutlamalar coşkulu geçti. Tören sonunda çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.


22:03, 23.04.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500