Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Amaçları üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek

Amaçları üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek

 Fotoğraf






Şeytan kadının birine şöyle demiş, ben sana 4 inek vereceğim, komşuna da 2 tane inek vereceğim ne diyorsun bu teklifime.. Kadın yok demiş, ne bana 4 inek ver nede onun iki ineği olsun.
Bu günlerde Türkiye’nin  başına gelenler de bundan farklı değil, bazı kesimler meyve veren ağacı kesmek istiyorlar. Ne ağacı istiyorlar, ne meyvesini, nede vatandaşın bu ağacın meyvesinde faydalanmasını istiyorlar. Onların istediği kara ağaçtır,  hayata meyve vermezler. Anadolu toprağının üstünde karanlık bir suliyet gibidirler nerede meyve veren ağaç görseler hemen taşlamaya başlayan gölgelerdir.

Yolsuzlukların, hırsızlıkların sonuna  kadar üstüne gidilmesini her kes gibi bende çok istiyorum. Ancak keşke her şey bundan ibaret olsa. Kim suçluysa adalet karşısında hesabını verir, ülkede yoluna devam ederdi.
Ne yazık ki öyle değil, Türkiye de hükümetin başına bir Başbakan geldi, adamların hesabını alt üst etti. Türkiye’yi bir şantiyeye çevirdi. Halk bu Başbakanı  sevdikçe sevdi, bir kartopu misali yuvarlandıkça büyüdü partisi, ülkenin bir numaralı adamı oldu. Türkiye’nin geleceği bu adama bağlı olduğunu hemen de analiz etiler. Bakın bir Fransız gazeteci Başbakan Recep Tayip Erdoğan hakkında neler söylemiş,  Bu başbakan bir on yıl daha Türkiye’nin başında kalırsa;  TL, dünyanın en prestijli dört para biriminde  biri olacaktır,  Dünyada  petrolün fiyatını belirleyen New York ve Londra’dan sonra, merkez Ceyhan olabilir,  İstanbul’da yapılacak 3. Hava limanı ticari hava alanı olarak, Londra ve Frankfurt’u bitirebilir. Kanal İstanbul şu anda yürürlükte olan bir çok ticari antlaşmayı geçersiz kılabilir. Evet bunu ben söylemiyorum, Türkiye’yi dışarıda izleyen yabancılar söylüyor.
Erdoğan’ın  icraatlarını anlamaya çalışırsak yolsuzlukların olduğu bir ülkede bunların yapılması mümkün değildir.

Birilerinin amacı öyle gözüküyor ki, üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.. Ülkemizin istikrara kavuşmasını istemeyenler ortada. Amaç Erdoğanı devirmek, geçmişin karanlık günlerine dönmek ve  kendi güçlerini pekiştirmektir.

Son olarak, benim ülkemin Başbakanını, Anadolu halkından başkası, sandığın dışında birileri değiştirmeye kalkışırsa,
karşılarında beni ve benim gibi milyonlarca Türkiye vatandaşını göreceklerdir.


16:03, 30.12.2013


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500