Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Öğrenciler, sözünü tutmayan belediye başkanı Demir’i protesto ettiler

Öğrenciler, sözünü tutmayan belediye başkanı Demir’i protesto ettiler

 Fotoğraf


Öğrenciler, sözünü tutmayan belediye başkanı Demir’i protesto ettiler

Ardahan Kaşkarlı Mahmut Erkek Öğrenci  Yurdunda kalan öğrenciler 31 Mart  yerel seçimlerde “öğrenci dolmuşları ücretsiz olacak “sözünü tutmayan CHP’li belediye başkanı Faruk Demir aleyhinde Yurt bahçesinde eylem yaptılar, ıslık ve sloganlar atan öğrenciler ” o sıcak yatakta yatmayacaksın “ diye slogan attılar.

Mehmet Avşar

Ardahan‘da ikinci kez belediye başkanı seçilen CHP ‘li belediye başkanı Faruk Demir seçim kampanyası sırasında verdiği hiçbir sözü tutmadığı gibi Ardahan Üniversitesi’nden okuyan öğrencilere verdiği “ ücretsiz dolmuş “ sözünüde tutmadı. Öğrenciler, Belediye başkanı Demir’e sözünü hatırlatmak amacıyla dün akşam yurt bahçesinde eylem yaptı.

Üniversite öğrencileri, CHP’li belediye başkanı Faruk Demir’e seslenerek seçimlerde verdiği sözü tutmasını istediler. Yurt bahçesinde ıslık ve slogan atan öğrenciler, “o sıcak yatakta yatmayacaksın, belediye başkanı seçilmeden önce bize verdigin sözü tutacaksın, yalancı başkan istemiyoruz, dolmuş zamını  geri çek, verdigin sözü tut. “ şeklinde slogan atılar.


31 Mart mahalli seçimlerde, Ardahan Üniversitesi’nde okuyan öğrencilere seslenerek “tekrar belediye başkanı seçilirsem şehir içi dolmuşlar sizin için ücretsiz hale getireceğim “sözünü verdiği halde, sözünü tutmaması nedeniyle ve hata dolmuş ücretlerine öğrenci başına 18 TL zam yaparak öğrencileri adette yurtta hapseden  Faruk Demir, ise hala sesizliğini koruyor.


Ardahan Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ise yurtlar da yapılan dolmuş ücretleri eylemini sonlandırmak için  yurtlarda kalan öğrenciler ile görüşüp  kendilerini ikna ederek yurtlara dönmelerini sağladı.


13:22, 08.05.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500