Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ERDOĞANI ELEŞTİRİRKEN

ERDOĞANI ELEŞTİRİRKEN

Mehmet Avşar
Toplum olarak çok unutkanız maalesef, çabuk unutuyoruz çoğu şeyi…Bir ufak hatada kıyametler koparıyoruz, sonrada lup diye düşüyoruz başka hesapların peşinde koşan kötü niyetli provokatörlerin kucağına, sonra iş çığırında çıkar kendimiz bile üzülürüz ancak ne fayda..
Gezi parkı olaylarında da bunu anlıyoruz işte, önceleri iyi niyetle başlayan eylemler, sonradan yakıp yıkmalara varan üzücü olaylara kadar gitti.
Recep Tayip Erdoğan, şerefli, onurlu, özgür bir ülkenin başbakanıdır bana göre.. neden mi? İşte nedenler;
-Eskide insanlar sokağa çıkmaya korkarlardı, bir kontra  gerillaya yada bir gerillaya rastlarız diye..askeri, polisi görünce korkarlardı sorgusuz sualsiz insanlar zulme uğruyordu. Erdoğanın ülkesinde ise güvenlik güçleri, insan temel hak ve özgürlükleri dikkate alarak öyle davranıyorlar.
-Erdoğan dan önce milli bir servet olan meralarımız, yaylalarımız ve de dağlarımız adeta işgal altındaydı insanlar batıya doğru zorunlu göçe tabi tutuluyordu. Erdoğan’ın ülkesinde ise doğunun yaylaları, otlakları prangalarında kurtulmuş bir mahkum gibi.. halaylarla, türkülerle özgürlüğün tadını çıkartmaktalar, düzenlenen şenliklerle..
-Erdoğan’dan önce doğan her çocuk borçlu doğardı bu ülkede, şimdi ise bir kuruş borcu kalmadı bu ülkenin vatandaşının kimseye, üstelik Türkiye’yi borç verir duruma getirdi sn. Recep Tayip Erdoğan.
Liste böyle uzaaar gider. Kimse bunları dilendirmez, Erdoğan’ında bir insan olduğunu onunda hata yapabileceğini elbette vurgulamak isterim, zira gezi parkı olayında eylemciler haklı ama iyi niyetli olanlar. Batının mandacılığında kurtulmak istemeyenler değil..
Lütfen Erdoğan’ı eleştirirken, Erdoğan’ın icraatlarını göz önünde bulundurun sezerin hakkı sezere verin, böyle bir lider bir ülkeye yüzyılda bir gelir. Arapların durumuna düşmeyelim, birileri istiyor diye Başbakanımızı yedirtmeyelim..yarın çok geç olabilir.


23:02, 12.06.2013


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500