Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Düet "Tavşanlar". Sanatçının kaybolduğu Vladimir Danilets'e ne oldu?

Düet "Tavşanlar". Sanatçının kaybolduğu Vladimir Danilets'e ne oldu?

 Fotoğraf

Birçok tanınmış komedyen için, "Full House" adlı çizgi roman programı büyük sahneye bir bilet haline geldi. 1991 yılında Regina Igorevna Dubovitskaya, Ukrconcert'in genç sanatçısını mizahi bir programın çekimlerine katılmaya davet etti. Böylece 1991'de "Tavşanlar" düeti televizyonda çıkış yaptı. İki yetenekli ve pozitif sanatçı, herhangi bir kabalık olmadan sayılarıyla yaşam durumlarını oynadı. Danilets ve Moissenko, tüm izleyicilere olumlu duygular getirdi.




Son makalede, Vladimir Moiseenko'nun kaderi hakkında zaten konuştuk. Düetin ikinci üyesi Vladimir Vitalievich Danilets'in kaderinin nasıl geliştiğini merak ediyorum? Şimdi sanatçı 61 yaşında, yaşına göre çok iyi görünüyor.







Menşei

Geleceğin konuşma dili sanatçısı 1960 yılında bir entelektüel ailesinde doğdu. Babam öğretmendi ve annem ekonomist olarak çalıştı. Yakın akrabalar, özellikle komedyenler arasında yaratıcı insanlar yoktu.

Vladimir'in çocukluğu ve okul yılları küçük Dmitrovka köyünde geçti. Okul yıllarında, çocuk akranlarından özel bilgi bakımından farklı değildi. Volodya çok aktif bir çocuktu. Anne, gencin enerjisini doğru yöne yönlendirmek için oğlunu bir spor okuluna gönderdi. Lisede Danilets müzikle ilgilenmeye başladı.





Okuldan mezun olduktan sonra Volodya, çalışmalarına Kiev Çeşitlilik Okulu - Sirk Sanatı'nda devam etti. Vladimir Moiseenko ile burada tanıştı. Diplomasını aldıktan sonra Vladimir Vitalievich solo bir kariyer yapmaya çalıştı. Buna paralel olarak arkadaşı Vladimir Moiseenko ile sahnede sahne aldı. İşbirliği daha fazla başarı getirdi. 1987'de "Tavşanlar" düeti kuruldu, iki yıl sonra düet All-Union Konuşma Sanatçıları Yarışması'nda ödüllü oldu.








Komedyenler, 90'lı yıllarda Yevgeny Petrosyan ve Regina Dubovitskaya ile işbirliği yapmaya başladıklarında büyük popülerlik kazandılar. Uzun yıllar süren işbirliği boyunca, komedyenler meslektaş olmaktan öteye geçtiler, kendilerini 45 yıllık dostlukla birbirine bağlanan akraba ve hatta kardeş olarak görüyorlar.







İkili şu sıralar zor günler geçiriyor. 2015'ten beri anavatanlarındaki (meydandaki) tüm konserleri kesintiye uğradı. Komedyenlerin Rus televizyonunda sahne alması nedeniyle konserleri yakında tamamen yasaklandı. Şubat 2022'nin başında, komedyenler "Bir Adamın Kaderi" adlı TV şovunda yer aldı. O dönemde tacize uğramalarına rağmen Kiev'de yaşamaya devam ettiler.







Şimdi sanatçılar yaratıcı bir mola verdi. Tüm kalbimle Vladimir Danilets'e sağlık diliyorum. Büyük yaratıcılık, daha güzel sayılar. Birçoğu bir gün düet "Tavşanlar" konserini ziyaret etmekten memnun olacak.


23:13, 23.07.2022


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500