Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » İNCİ'NİN HAYATINI KURTARABİLİRSİNİZ

İNCİ'NİN HAYATINI KURTARABİLİRSİNİZ

 Fotoğraf

İsmi İnci melek Adıgüzel  Bağcılar- istanbul ‘da yaşıyor Türkiye ‘nin en küçük SMA-1 tip hastası inci daha henüz 1.5 aylık Amerika ‘da gen tedavisi görmesi gerekiyor. Maliyeti 2 Milyon dolar, zaman daralıyor, bu hastalığın tedavisi sadece Amerika ‘da yapılıyor. İnci ve bu durumda ki tüm çoçuklar zamanla yarışıyor çoğu çoçuk kablolar bağlı yaşıyor.  Beli  bir yaşa gelince hayatlarını kaybediyorlar. 

İNCİ'YE BİR HAYAT ARMAĞAN EDİN, HAYDİ TÜRKİYE!

Yapacağınız her yardım bir insanı, dolayısıyla bir dünyayı kurtaracaktır.

Haydi Türkiye İnci sizin çocuğunuz, sadece bir günlük harcamanızı askıya alın. O harçlığınızı İnci ‘nın tedavisine ayırın. 

İnci gibi sizinde mutluluğa ihtiyacınız var.  İyilik yap mutlu ol. 

Mâide Suresi - 32 . Ayet Tefsiri

﴾32﴿ İşte bundan dolayı İsrâiloğulları’na şöyle yazmıştık: “Bir cana kıymaya veya yeryüzünde fesat çıkarmaya karşılık olması dışında, kim bir kimseyi öldürürse bütün insanları öldürmüş gibi olur. Kim de bir can kurtarırsa bütün insanların hayatını kurtarmış gibi olur.” Şüphesiz peygamberlerimiz onlara apaçık deliller getirdiler. Ama bundan sonra da onların çoğu yeryüzünde taşkınlık göstermektedirler.


05:33, 07.08.2021

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500