Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KOÇ HOLDİNG, AKTAŞ SINIR KAPISINDA MAĞAZA AÇTI

KOÇ HOLDİNG, AKTAŞ SINIR KAPISINDA MAĞAZA AÇTI

Setur Duty Free’den

Ardahan ve Iğdır’a 4 yeni mağaza!

Türkiye’nin en yaygın gümrüksüz satış mağazaları zinciri olan Setur Duty Free, Ardahan ve Iğdır’da bulunan sınır kapılarında açtığı 4 yeni mağaza ile büyümesini sürdürüyor.

Tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında yaklaşık 15 bin metrekarelik alanda, 19 bölgede gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği yapan Setur Duty Free, yeni açtığı mağazalarıyla birlikte toplamda 44 mağazaya ulaşmış oldu.

Ardahan ilinde bulunan Çıldır Aktaş sınır kapısında ve Iğdır iline bağlı Dilucu sınır kapısında 2017 Ekim ayında açılan yeni sınır kapısı mağazaları, her iki bölgede de giriş ve çıkış olmak üzere 100’er metrekarelik alan üzerine kuruldu.

Setur Duty Free'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Bozkurt Atalay konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Setur Duty Free olarak ülkemizin dört bir yanında, en zorlu coğrafyalarda dahi varolmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnanıyorum ki Kars ve Iğdır’da açtığımız yeni mağazalarımızla birlikte sahip olduğumuz hizmet kalitesini bu bölgelere de taşıyacak ve bölge ekonomisinin vazgeçilmez bir parçası olmaya devam edeceğiz. Kara sınır kapılarımıza olan yatırımlarımız devam edecek.” dedi.

Gürcistan’a açılan Ardahan Çıldır Kapısı ve Nahcivan’a açılan Iğdır Dilucu Kapısı’nda çikolata, parfüm, içki ve tütün kategorilerinde ürünler, Setur Duty Free’nin kaliteli hizmet anlayışıyla satışa sunulmaya başladı.

SETUR HAKKINDA
1965 yılında Koç Holding şirketlerinden biri olarak kurulan Setur’un turizm alanında verdiği hizmetler; yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü ile otel satışı, IATA uçak bileti satışı, kongre ve seminer organizasyonları, outgoing ve yurt dışı eğitim alanları çatısı altında toplanmıştır.
2001 yılında Türkiye’nin en büyük online kurumsal seyahat portalı BookinTurkey.com’u da bünyesine alan Setur, 2017 yılında portalı Seturbiz.com ismiyle yenileyerek bir adım öteye taşımıştır.
Setur Duty Free tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında yaklaşık 15 bin metrekarelik alanda, 19 bölgede, 44 mağazasıyla gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği yapmakta ve bu faaliyetler Setur yıllık cirosunun önemli bir payını oluşturmaktadır.
1990 yılında kurulan Setair ise özel havacılık faaliyetlerini sürdürmektedir. Setair filosunda 14 yolcu kapasiteli 1 adet Falcon 7X tipi jet, 9 yolcu kapasiteli 2 adet Agusta Westland 139 tipi helikopter ve 8 yolcu kapasiteli Cessna Grand Caravan tipi deniz uçağı bulunmaktadır.


21:03, 09.12.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500