Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » YAPAN BAŞKASI; ÖVÜNE BAŞKASI

YAPAN BAŞKASI; ÖVÜNE BAŞKASI

 Fotoğraf

YAPAN BAŞKASI; ÖVÜNE BAŞKASI

Bir parti düşünün bu partinin milletvekili ile belediye başkanı arasında dağlar kadar fark var,  belediye başkanı hiçbir şey yapmasa da sosyal medya üzerinden şovunu esirgemez.  İnsanları da inandırır maalesef. Asıl başarının mimari olan kendi partisinin milletvekilini görmezden gelir ve ismini bile ağzına almaz,  böyle bir vefasızlık da tam da ona yakışır ve şıp diye üstüne oturur.

Bungolov evler projesi SERKA’da onaylanarak devlet kaynaklarında yapıldı.  Bu ikili iyi ilişkileri sayesinde oldu? Tabi ki AK Parti milletvekili  Kaan Koç ve milletvekili Özgür Erdem İncesu’yun sayesinde. Ancak başarısını hiçbir zaman kamuoyuna yansıtmazlar, ikiside Ardahan için çalışır ve mütevazi bir yapıaya sahipler, diğerinin aksine sosyal medyada az görünür, az konuşur, çok iş yaparlar. Sayın İncesu’nun tek şansızlığı ise yanlış partide politika yapıyor olması, yanlış kişilerle yol yürüyor olmasıdır.

AK Parti  milletvekili Kaan Koç ve Miletvekili İncesu’nun iyi niyetlerinden kaynaklanan icraatlarını yani güzel olan her şeyi kendine mal eden kimdir? Tabii ki kimden bahsettigimi aşağı yukarı anladınız belediye başkanı Faruk Demir! Şans eseri Ardahan’da iki dönemdir seçimi kazanıyor   ama kimin sayesinde tabii ki kendi milletvekili Özgür Erdem İncesu’yun  ve AK Partinin tüm belediyelere eşit davranması ve başarısız teşkilatları sayesinde. Ben de haberlerimde çoğu zaman sayın İncesu ‘yu eleştirdim ama burada hakkını vermek lazım “ Yiğidi öldür hakkını yeme “ ortada CHP’nin veya Demir’in bir başarısı yok. Ortada bir başarı varsa oda particilik yapmayan herkese eşit davranan milletvekili İncesu’ya ait.

Milletvekili İncesu dürüst bir kişiliğe sahip , halkın gönlüne girmeyi başaran, asla ayrımcılık yapmayan bir yapısı var, oy versin vermesin herkese selam verir gönlünü alır ilişkileri iyidir .

Yılardır AK Partiye gönül verenler  bile bu dönem CHP’ye oy verdiler. Zira mevcut il ve ilçe teşkilatları , “ zaten millet Cumhurbaşkanımızı seviyor yine oy verirler. Bizim bir şeyler yapmamıza gerek yok “
Mantığı insanları küstürdü. Yoksa ne emekli, nede geçim sıkıntısı sorunu var Ardahan’da.

işte gönül almak böyle bir şey insanların gönlüne girmek böyle bir şey Ardahan’da ki AK Partililerin yapamadığını CHP’li İncesu yaptı Ardahanlının gönlüne girdi. Partisine Ardahan‘da belediye kazandırdı, 3 tanede ilçe aldı. Bu gün içimden geleni yazdım, milletvekili İncesu’nun hakkını vermek istedim asla Ardahan da AK partinin elinde çıkmayacak ilçe belediyelerin CHP ‘ye kazandıran da yine milletvekili İncesu’dur. Ancak Faruk Demir her şeyi kendine mal eder ve  kendi milletvekilinden de asla haz etmez sevmez çünkü çalışkan birisini çalışmayan biri, işin doğasında var sevmez. 

Son olarak şunuda ekleyeyim,  Valimiz sayın Hayrettin Çiçek ve ve her iki milletvekilimiz bizim için şans. Tek şansızlığımız belediye başkanı Faruk Demir’dir. Yazık  oldu.

Mehmet Avşar


20:42, 22.04.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500