Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Esenyurt AK Parti Belediye Başkan Adayı Öncü, Sünnet Şölenine katıldı

Esenyurt AK Parti Belediye Başkan Adayı Öncü, Sünnet Şölenine katıldı

 Fotoğraf

Esenyurt AK Parti Belediye Başkan Adayı Öncü,  Sünnet Şölenine katıldı

İstanbul Esenyurt ‘da 150 çocuğun sünnet edildiği toplu sünnet şölenine AK Parti Milletvekili Halis Dalkılıç ve AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Hamit Öncü katıldı.



Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Vakfı olarak Esenyurt ‘da düzenlediği Toplu Sünnet Şöleni katılan AK Parti Esenyurt Adayı Hamit Öncü, seçildiğinde belediyeni kapısının ailelere ve çocuklarına sonuna kadar açık olacağını belirterek, seçilmesi durumunda engelli bireyler için 5 ana başlıkta projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti. Başkan adayı Önücü, bu proje başlıklarını şöyle sıraladı.
“Birincisi ailerin engelli çocuklarını güvenle bırakabilecekleri Gündüz Bakım Evi, ikincisi engelliler için özel olarak tasarlanmış engelsiz yaşam merkezleri hayata geçilecek, üçüncüsü fiziksel engelliler  ve konuşma engeliler içinde ayrı bir merkez oluşturulacak, dördüncüsü evde sağlık hizmeti, beşincisi hastane ve okul gibi her türlü ulaşım desteğini sağlayacağız.

Konfüçyus bir sözü vardır tanrım kitap dolusu bir dünya, çiçek dolu bir bahçe ve çocuk dolu bir ev ver. Cenabı Allah evlerimizde çocuk sesini eksik etmesin. Onlar geleceğimiz, geleceğimiz onların elinde bu yüzden bir Esenyurtlu kardeşiniz olarak her zaman bir öğretmen olarak çocuklar için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalıştık. 31 mart günü Allah nasip ederse belediye başkanı seçildiğinde de Biraz önce Samyeli vakfı başkanı Bahattin Demir Bey, ‘belediye bu geçen beş yıl içerisinde kapılarını bize kapattı. Engelli bireylere yardımcı olmadı’ dedi. Ben burada söz veriyorum 31 Mart‘ta görev bu kardeşinize nasip olursa bilinki belediyenin kapısı sonuna kadar çocukları açık olacaktır.

Bahattin kardeşimizin dediğine göre içimizde 30.000 engelli kardeşimiz yaşıyormuş. Bunlara el atmamız lazım bunlarla ilgilenmemiz lazım bunlar ülkemizin gerçekleridir. Eğer bu engeli kardeşlerimizi göremiyorsak, el ataamıyorsak engelli olan onlar değil , bizleriz, bu açıdan onlara sahip olacağımıza burada ilan ediyorum.” dedi.

Samyeli Engelsiz ve Yaşam Vakfı  Başkanı Demir ise yaptığı konuşmada  yaklaşık 150 çocuğun sünnet edildiği toplu sünnet şölenine yoğun gündemlerine rağmen katılan AK Parti Milletvekili Halis Dalkılıç ve AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Hamit Öncü ve çocukların ailelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Samyeli Engelsiz ve Yaşam Vakfı tarafından çocukların ailelerine çeşitli hediyeler dağıtıldı. 


17:31, 18.02.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500