Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan Göksu gençlerle bir araya geldi

Başkan Göksu gençlerle bir araya geldi

 Fotoğraf

Başkan Göksu gençlerle bir araya geldi

İstanbul Esenler Belediye Başkanı Tevfîk Göksu, belediye başkanlığı döneminde hayata geçirdiği projeleri ziyaret etti.  Başkan Göksu, daha büyük projelerin yolda olduğunu söyledi.


Sürekli halkın içinde ve sokaklarda olduğunu söyleyen Esenler Belediye Başkanı Tevfîk Göksu, hayata geçirilen projelerin halktan büyük takdir topladığını gittikleri her yerde gelen olumlu tepkilerden bunu anladıklarını belirtti. Başkan Göksu önümüzdeki dönem için Türkiye Yüzyılına yakışır şekilde Başkan Recep Tayyip Erdoğan ‘ın belirlediği hedefler doğrultusunda yola devam edeceklerini anlattı.
Başkan Tevfîk Göksu SABAH’a  yaptığı açıklamada;
“Esenler’de çok güzel projelere imza attık. Bunların arasında gençlik ve spor alanında önemli projelere  de imza attık. İşte onlardan birisi olan ve eski belediye başkanımızın ismini verdiğimiz, Mehmet Öcalan Spor Kompleksimizden istifade eden gençlerimizle, çocuklarımızla ve onların velileri ile buluştuk.

Dahası da var.
İnşallah önümüzdeki dönem çok daha büyük projelerimizi hayata geçireceğiz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu projelerle buluşacağız.” dedi. 


17:25, 18.02.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500