Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Halil Kaçar, Ardahanlı sporcuları yalnız bırakmadı

Halil Kaçar, Ardahanlı sporcuları yalnız bırakmadı

 Fotoğraf

Halil Kaçar, Ardahanlı sporcuları yalnız bırakmadı

Yoğun kar yağışına rağmen Ardahan’da oynan Ardahan Kızlar Kura Gençlik Spor Kulübü ile Muş Yağmuroğlu Spor futbol karşılaşmasını izlemeye gelen DEVA Partisi Ardahan Belediye Başkan Adayı Halil Kaçar ve il Başkanı Candar Yılmaz, maç sonunda da Ardahanlı sporculara moral yemeği verdi.

Kaçar başına yaptığı açıklamada şunları söyledi,” Bugün Yapılan Ardahan Kuraspor -Muş Yağmuroğluspor  karşılaşmasında , kızlarımızın yanında olduk . Dondurucu soğukta  sahaya çıkan ve ter döken kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.
Her zaman gücümüzün yettiği kadar, sporun ve sporcunun yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın . Memleketimize çok acil bir şekilde ; içerisinde spor salonu, kafeteryası , yatakhanesi de olan ve hertürlü ihtiyaca karşılık verecek bir spor tesisi kurulması gerekiyor. Bu sorunu çözmek nasip olur inşallah..” dedi.

Centilmence oynanan iki takımın futbolcuları maç esnasında hava muhalefeti nedeniyle meydana gelen aksaklıklarda ve küçük kazalarda bir birlerine yardımcı olarak adeta tüm futbol dünyasına insanlık dersi verdiler.

Maç  Muş Kızlar Yağmur Takımının 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. 


22:06, 27.01.2024

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500