Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Süleyman Avşar, “Halkıma hizmet için muhtarlığa adayım “

Süleyman Avşar, “Halkıma hizmet için muhtarlığa adayım “

 Fotoğraf

Süleyman Avşar, “Halkıma hizmet için muhtarlığa adayım “

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Avşar,”Halkıma hizmet için muhtarlığa adayım “ dedi. 

Atatürk Mahallesi için Muhtarlık adaylığını açıklayan  Ardahan ‘nın sevilen isimlerinden Süleyman Avşar, muhtarlık adaylığını açıklayarak kronikleşmiş sorunları çözeceğini söyledi.


Ardahan ‘ın Atatürk l Mahallesi kentin büyümesine öncülük eden lider konumunda olan önemli bir mahalle. Böyle bir mahalleye de tecrübeli, dinamik, donanımlı ve vizyon sahibi bir muhtarla işler yürür diyen mahalle sakinleri  bu bağlamda adaylar içinde bizim kriterlerimize en uygun aday Süleyman Avşar olduğunu belirttiler.

Mahalle sakinleri,”Süleyman bey, herkesin sevdiği biri ve hayvancılıkla uğraşan insanların sorunlarını çok iyi bilen biri, dolayısıyla hayvancılıkla uğraşan insanların bulunduğu Atatürk mahallesinde böyle donanımlı ve vizyon sahibi adayların kazanarak mahallemize hizmet etmesini bekleniliyoruz.  Süleyman beyin adaylığına da çok sevindik. Oylarımızı bu kardeşimize vereceğiz inşallah. “ diye konuştular.

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Avşar ise, “mahallelimiz bizim için böyle güzel düşünceler besliyor ise  ne mutlu bize. İnşallah o gün geldiğinde bizde kıymetli mahalle sakinlerinin tüm istediklerini emir telakki ederek mahallemizi daha yaşanılır bir mahalle yapmak için canla başla çalışacağız. “ dedi


19:10, 25.01.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500