Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Moldovyalı gazeteci Olga Gidilica, Recep Tayyip Erdoğan Huzurevi’ne hayran kaldı

Moldovyalı gazeteci Olga Gidilica, Recep Tayyip Erdoğan Huzurevi’ne hayran kaldı

 Fotoğraf

Moldovyalı gazeteci Olga  Gidilica, Recep Tayyip Erdoğan Huzurevi’ne hayran kaldı

Moldova ‘da televizyon sunusu Olga  Gidilica, Gagavuzya (Gökoğuz Yeri) Özerk Bölgesi’nde Recep Tayyip Erdoğan Huzurevi ‘ni ziyaret ederek verilen hizmet karşısında hayran kaldığını ifade etti.

Mehmet Avşar/ SABAH

Moldova’nın Gagavuzya (Gökoğuz Yeri) Özerk Bölgesi’nde 9 yıl önce Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından tadilat ve donanım desteği verilerek açılan Recep Tayyip Erdoğan Huzurevi’ni ziyaret eden televizyon spikeri Olga Gidilica, SABAH ‘a konuştu; Sunucu Gidilica, haber merkezinde yaşlılarla ilgili verilen metni okuduğunda çok etkilendiğini belirterek bunu bizzat yerinde görmek istediğini söyledi. Gagavuzya (Gökoğuz Yeri) Özerk Bölgesi’nde ki Recep Tayyip Erdoğan Huzurevinde verilen kaliteli hizmete hayran kaldığını belirten gazeteci Gidilica, “Ne yazık ki haber sunarken sık sık söylemek zorunda olduğum  unutulmuş ve  kimsesiz yaşlı insanlarımızın üzücü hikayeleri beni üzdü.
Haberde izlediğiniz insanların yoksulluk sınırının arkasında bulan kimsesiz çaresiz, terk edilmiş haberlerini yayında izlemek başka bir şey, kendi gözlerinizle görüp bizzat karşılaşmak başka bir şey.
Bugün ekibimle birlikte Moldova'nın güneyindeki Komrat şehrinde bulunan huzurevlerini gezme fırsatım oldu. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Huzurevi görevlilerinin özverili ve kaliteli hizmetlerine hayran kaldım.

Enerjilerini bu iş için harcayan ve yaşlıların dünyasına biraz daha nazik şekilde dokunarak daha iyi, daha parlak ve manevi olarak daha zengin yapmak için harcayan inanılmaz fedakar insanlarla tanışma fırsatı  buldum. Çok teşekkür ederim kendilerine bu gün için minnettarım.
Dünyayı sadece iyi insanlar değiştirebilir ve bu değişiklikler her birimizin içinde var “ dedi. 


12:50, 25.01.2024

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500