Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Karagöl’ü İş İnsanı Barış Oğurlu,” Halkıma hizmet için muhtarlığa adayım “

Karagöl’ü İş İnsanı Barış Oğurlu,” Halkıma hizmet için muhtarlığa adayım “

 Fotoğraf

Karagöl’ü İş İnsanı Barış Oğurlu,” Halkıma hizmet için muhtarlığa adayım “

Karagöl Mahallesi için Muhtarlık adaylığını açıklayan  Ardahan ‘nın sevilen esnaflarından Barış Oğurlu,  muhtarlık adaylığını açıklayarak kronikleşmiş sorunları çözeceğini söyledi.

Mehmet Avşar/ SABAH

Ardahan ‘ın Karagöl Mahallesi kentin büyümesine öncülük eden lider konumunda olan önemli bir mahalle. Böyle bir mahalleye de genç dinamik, donanımlı ve vizyon sahibi bir muhtarla işler yürür diyen mahalle sakinleri  bu bağlamda adaylar içinde bizim kriterlerimize en uygun aday Barış Oğurlu olduğunu belirttiler.

Mahalle sakinleri,”Dolayısıyla  seçkin insanların ve önemli bürokratların da evlerinin bulunduğu bir mahalle. Donanımlı ve vizyon sahibi adayların kazanarak mahallemize hizmet etmesini bekleniliyoruz. Barış beyin adaylığına da çok sevindik. Oylarımızı bu kardeşimize vereceğiz inşallah. “ diye konuştular.

Karagöl Mahallesi Muhtar Adayı Barış Oğur ise, “mahallelimiz bizim için böyle güzel düşünceler besliyor ise  ne mutlu bize. İnşallah o gün geldiğinde bizde kıymetli mahalle sakinlerinin tüm istediklerini emir telakki ederek mahallemizi daha yaşanılır bir mahalle yapmak için canla başla çalışacağız. “ dedi.

Ardahan ‘nın önemli esnaflarından, iş insanı Oğur, bu iş için biçilmiş kaftan olarak düşünülüyor. 2024 yılında yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi Ardahan’da Muhtar adaylarıda belli olmaya başladı. Ardahan’ın Karagöl mahallesi Lise caddesi üzerinde işyerleri bulunan iş insanı Barış Oğur sözlerine şöyle devam etti, “Taziye evinin bir an önce yapılıp hizmete açılması öncelik vaadlerimizin arasında yer alıyor. Mahallem için en güzel ve faydalı hizmetleri yapacağımı düşünüyorum. Bu sebeple muhtar adayı olduğumu açıkladım. Karagöl Mahallesi ve halkı hizmetlerin en iyisine layıktır. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınlarımızın yaşamsal alanlarını en iyi duruma getirmek için ellimden gelen çabayı göstereceğim , daha çok çocuk parklarının açılması için girişimlerinde bulunacağım, yapacağım projelerle mahallemizde herkes mutlu olacak inşallah. “ diye konuştu. Oğur,  son olarak,”şimdiden hem mahalleme hem de memleketimize hayırlı uğurlu olsun, bu işler nasip kısmet işidir.  Karagöl Mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyor, saygılar sunuyorum.” dedi. 


18:43, 20.01.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500