Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » JASAT suçlulara aman vermedi

JASAT suçlulara aman vermedi

 Fotoğraf


JASAT suçlulara aman vermedi

Ardahan İl  Jandarma Suç Araştırma Timlerince (JASAT) İl genelinde suç ve suçlularla mücadele kapsamında başlatılan çalışmalarda, 11  şüpheli silah ticareti, yağma ve dolandırıcılık suçlarından suç aletleriyle birlikte gözaltına alındı.



Ardahan İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timlerince (JASAT) İl genelinde suç ve suçlularla mücadele kapsamında başlatılan çalışmalar neticesinde, vatandaş üzerinde kaygı ve panik yaratacak şekilde suç işlemekten çekinmeyen ve suçu ile kibirlenen şahısların tespit edilip, yakalanmasına ve kanun önüne çıkartılarak gerekli cezayı almasına yönelik yapılan teknik ve fiziki takip sonrasında; Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan şafak operasyonunda Ardahan İl Merkez ve  köylerinde  10 şüpheli, Artvin İl Merkezinden  ise 1 şüpheli olmak üzere toplamda 11 şüpheli şahsın silah ticareti, nitelikli yağma ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından ikametlerinde mahkeme kararı ile arama yapıldı. Ardından ise şüpheliler gözaltına alındı.
Arama sonrasında, 6136 SK. Kapsamında  9 adet ruhsatsız tabanca ve  12 adet tabanca şarjörü,  115 adet tabanca fişeği ile  3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıslardan, 5 şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, 6 kişi ise ifadelerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 


15:08, 18.01.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500