Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Ardahan sıcak asfalta kavuştu

Ardahan sıcak asfalta kavuştu

 Fotoğraf


Ardahan Devlet Hastanesi, Üniversite Kız Öğrenci Yurdu, TOKİ Konutları, Milli Eğitime Bağlı Okullar, Marketler ve birçok işletmeyi kapsayan hastane yolu, AK Parti İl Başkanı Kaan Koç ve AK Parti Milletvekili Prof.Dr Orhan Atalay’ın, Karayolları Bölge Müdürlüğüyle yaptığı istişareler sonucunda sıcak asfalt çalışmasına başladı.
Ardahan'da Karayolları Bölge Müdürlüğü kentte bir çok yere sıcak asfalt çalışmasına başladı. AK Parti Milletvekili Orhan Atalay ve İl Başkanı Kaan Koç'un girişimleri ile başlatılan asfaltlama çalışmaları tamamlandığında bir çok önemli yol, asfaltlanmış olacak.



Çalışmaları yerinde İnceleyen AK Parti İl Başkanı Kaan Koç SABAH 'a konuştu; "Bizim AK Parti olarak milletimize hizmet sözümüz ve derdimiz var. Bu gördüğünüz hastane yolu belediye tarafından yapılmadığı için aylardır vatandaşlarımız eziyet çekmektedir. Ambulansların ve özel araçların hastaneye ulaşmak için kullandıkları, yanı başındaki yüzlerce insanımızın oturduğu TOKİ konutlarının kullandığı, üniversite yurtlarımıza da ulaşım sağlayan bu yol ne yazık ki hastane yetkililerinin, mahalle muhtarımızın ve mahalle sakinlerimizin tüm talep ve ısrarlarına rağmen belediye yetkililerince aylardır yapılmamıştır. Süreci izledik ve gördük ki, Belediye daha kesin kabulu yapılmayan ana caddelerdeki köstebek yuvasına dönen yeni yollara yama yapamazken, bu gözden uzak ama çok önemli yola işlem yapmadı. Bu nedenle Ardahan'ın bu kötü yolu haketmediğini bilerek Milletvekilimizle birlikte yaptığımız talep sonucu hastane yolumuzu Karayolları Bölge Müdürlüğümüzce biz yaptırıyoruz. Ardahan'da taş üstüne taş koyan herkese bugüne kadar ayrım yapmadan destek olduk, teşekkür ettik. Kıymetli Hemşehrilerim 2002 den beri Ardahan'ımıza yaptığı sayısız eser ve yatırımlar için bir kez daha şehrim adına Sn. Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimi arz ediyorum." dedi.


19:35, 14.09.2022


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500