Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Posof’da muhtarlar onuruna yemek verilidi

Posof’da muhtarlar onuruna yemek verilidi

 Fotoğraf

Posof’da muhtarlar onuruna yemek verilidi

19 Ekim muhtarlar günü nedeniyle İlçe ve köy muhtarları, Posof Kaymakamı Enver Yılmaz ve Belediye Başkanı Cahit ULGAR’ın da hazır bulunduğu bir yemekte bir araya geldiler.

Yemeğe Turkuvaz Medya mensuplarından A haber-Atv Yurt Haberler Müdürü Kerim Ulak, Serhat Aşkın, Sabah Gazetesi Erzurum Bölge Müdürü İsmail Arslan, Turkuvaz Medya Ardahan il Temsilcisi Mehmet Avsar ‘ da davet edildi.

Daha sonra Başkan Ulgar ‘ın daveti üzerine ilçe belediye binasına geçen medya mensupları sosyal medya ( Facebook) üzerinde Başkan Cahit Ulgar ile mini bir canlı yayın yaptılar. Burada Ulgar, haber Müdürü Kerim Ulak’ın içide dışı gibi kırmızı olan Posof elması ile ilgili sorularını cevapladı.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Ulgar, konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek yine Posof ile özdeşleşen bir başka ürün olan kuşburnu pelverdesini hediye etti.

Doğu Güneşi


06:57, 19.10.2018

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500