Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Özel çocuklar düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendi

Özel çocuklar düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendi

 Fotoğraf

Özel çocuklar düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendi

Merkezi İstanbul’un Esenyurt  İlçesinde bulunan Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği bünyesindeki çocuklar ve aileleri düzenlenen yeni yıl partisine katıldı. Düzenlen etkinlikte Murat Övenç ve Padişah Ahmet sahne şovlarıyla çocukları eğlendirdi.

Mehmet Avşar

Tüm özel çocuklara sahip ailelerin şanslı olduğunu söyleyen  sanatçı Murat Övünç, “Bu özel çocuklarımız dünyanın en masum ve güzel insanları. Bugün onlarla olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu etkinliği organize eden tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Samyelider Dernek Başkanı Bahattin Demir ise“ Geçtiğimiz yıllarda da bizi en iyi şekilde ağırlamışlardı. Bu yılda 80 özel çocuğumuzu ve ailemizi en iyi şekilde misafir ettiler. Çocuklarımızın ne kadar mutlu olduğunu anlamak için gözlerinin içindeki pırıltıyı fark etmek yeterli. Yeni bir yılda Fark yaratmak için bu harika etkinliği düzenleyen Cihan Bey’e tüm çocuklarımız adına teşekkür ederiz. “dedi.

Etkinlikte özel çocuklar sahnede doyasıya dans etti. Unutulmaz bir gün yaşayan çocukların sevinci görülmeye değerdi.


11:01, 21.12.2022

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500