Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Atık malzemeleri sanata dönüştürdü

Atık malzemeleri sanata dönüştürdü

 Fotoğraf

Ardahan Göle’nin Çakıldere Köyü İlkokulunda  çalışan Levant Ağıral, görevi olmamasına rağmen öğretmenler odasının kapısını atık malzemelerle kaplayarak sanata dönüştürdü.

MEHMET AVŞAR

Ardahan'ın Göle İlçesine bağlı Çakıldere köyü ilkokulunda 3 aylığına İş-Kur üzerinden işe başlayan Levent Ağıral, eskimiş olan öğretmenler odasının kötü görüntüsünü düzeltmek için atık malzemelerle kaplayarak sanata dönüştürdü.

Her şeyin devletten beklemenin doğru olmadığını belirten Ağıral, SABAH'a yaptığı açıklamada: "Öğretmenler odasının kapısının görüntüsü çok kötüydü. Para harcayıp kapıyı değiştirmek yerine aklıma bu fikir geldi. Ben bu kapıyı yeni yapılmış kapılardan daha iyi duruma getiririm dedim ve kapıyı yerinden sökerek sıraların üstüne yatırdım. Önce zımpara ile iyice temizledim sonra elimdeki plastik malzemelerle kaplama yaptım. Sonra yerine taktım, görenler hayret etti. Bu eski kapı olamaz dediler, işte sonuç olarak böyle şahane bir sanat eseri ortaya çıktı" dedi

İki öğretmenin görev yaptığı okulda, birleştirilen 1.2.3. sınıflara bir öğretmen, 4 öğrencisi bulunan ana sınıfına ise diğer öğretmen ders veriyor.


10:22, 21.12.2022


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500