Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Dilek Öztürk Ardahan basınıyla bir araya geldi

Dilek Öztürk Ardahan basınıyla bir araya geldi

 Fotoğraf

Ardahan Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve         Dayanışma Derneği Başkanı Dilek Öztürk Ardahan’da görev yapan ulusal ve yerel basın ile bir araya geldi.

Mehmet Avşar

Geçtiğimiz günlerde kurulan Ardahan eğitim, kültür, sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği yeni kurulmasına rağmen toplumda büyük bir teveccüh kazandı. Merkezi Ankara’da bulunan dernek başkanı Dilek Öztürk  zamanın çoğunu memleketi Ardahana ‘da  geçiriyor.  Öztürk Ardahan ve ilçelerinde bir dizi temaslarda bulundu.

Öztürk bu günde Ardahan basınıyla bir araya gelerek ilerde yönetim kuruluyla birlikte çeşitli temaslarda bulunacağı Ardahan’da basın mensuplarını hem bilgilendirdi hemde  görüşlerini alarak bir yol haritasını çizeceklerini aktardı.
Öztürk,” Derneğimiz şeffaf olacak gelecek bağış ve yardımlar eğitim ve kültür alanında kullanılacak ve her kesin bilgisine açık olacak. Dernek başkanı en fazla iki dönem başkanlık yapabilecek. Derneğimiz her zaman yeni yüzlere ve yeni fikirlere açık olacak.” Dedi


21:17, 28.08.2022

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500