Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tepecik Mesire alanına zarar veren hırsızlar yakalandı

Tepecik Mesire alanına zarar veren hırsızlar yakalandı

 Fotoğraf

Tepecik Mesire alanına zarar veren hırsızlar yakalandı
 
Dilovası Belediyesi tarafından yapımı  devam eden Tepecik Mesire Alanı’na girerek zarar veren ve kablo hırsızlığı yapan üç kişi, İlçe Jandarma Komutanlığı'nın başarılı operasyonu ile yakalandı.

Mehmet Avşar
 
3 KİŞİ YAKALANARAK ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şair’in Sabah Gazetesine yaptığı açıklamada
Geçtiğimiz hafta Tepecik Mesire Alanı şantiyesine giren kişi veya kişiler Mesire alanında yapılan çalışmalara zarar vermiş, birçok elektrik direğini yıkarak kabloları çalmışlardı.
Belediyenin şikayeti üzerine harekete geçen Dilovası İlçe Jandarma Komutanlığı, yaptığı incelemeler sonrası şüpheli üç kişiyi  yakalayarak Adliyeye sevk etti.

30 HAZİRAN'DA AÇILIŞI YAPILACAK

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şair  Gazetemize  yaptığı açıklamada;” Seçim Beyannamemde yer alan proje son aşamasına geldi.
30 Haziran'da görkemli bir tören ile açılışı yapılacak olan Tepecik Mesire alanı bölge halkının huzurlu bir ortamda aileleriyle piknik ve spor yaparak keyifli vakit geçirebileceği bir ortam sunacak.
33 dönüm alan üzerine kurulan Tepecik Mesire ve Piknik Alanı içerisinde kır lokantası, kır kahvesi, etkinlik alanları, ibadethane, kontrol noktası, piknik alanları, çocuk oyun alanı, gezinti yolları, fitness alanı, ahşap kamelyalar, lavabolar ve açık otopark yer alacak. Dilovası’na ve bölgeye nefes aldıracak olan Tepecik Mesire ve Piknik alanı ayrıca açık alanda sporu tercih edenlere koşu, yürüyüş ve bisikletin yanı sıra alternatif spor olanakları da sağlanacak.” dedi


19:14, 28.05.2022


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500