Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Bakan Karaismailoğlu’ndan Ardahan'a Doğu Ekspresi müjdesi

Bakan Karaismailoğlu’ndan Ardahan'a Doğu Ekspresi müjdesi

 Fotoğraf

Tünel programı için Ardahan’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 'Sevdamız Ardahan Derneğinin, Doğu Expresinin son durağı Ardahan olsun' isteği ile karşılaştı. Karaismailoğlu bu isteğe olumlu baktı ve bu konuda gerekli çalışmanın başlatılacağını söyledi.
Türkiye ile Gürcistan arasında ki ulaşımını sağlayan Aktaş Sınır Kapısı yolu üzerindeki Mozeret Geçidi'nde çift tüplü olarak inşa edilen tünelde ışık görülmesi nedeniyle düzenlenen tören için Ardahan'da bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sevdamız Ardahan Derneği Başkanı Levent Pehlivan'ın kendisine ilettiği "Doğu Expresinin son durağı Ardahan olsun" talebini olumlu karşıladı. Bakan Karaismailoğlu, "Neden olmasın, bu talebinizi dikkate alacağız ve bu konuda gerekli çalışmaları başlatacağımızdan emin olabilirsiniz" dedi. Dernek Başkanı Pehlivan ise, "Biz talebimizi siz değerli bakanımıza ilettik. Gerisi devletimizin yüksek taktirine kalmıştır" diye konuştu. Pehlivan ayrıca Bakan Karaismailoğluna üstünde 'Doğu Expresinin son durağı Ardahan olsun' yazısı bulunan bir de tablo hediye etti.


22:42, 24.04.2022


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500