Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan Demir turistlere gönüllü rehberlik yaptı

Başkan Demir turistlere gönüllü rehberlik yaptı

 Fotoğraf

Başkan Demir turistlere gönüllü rehberlik yaptı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir İzmir’de gelerek Ardahan ‘daki tarihi ve turistik mekanları gezen yerli turistlerle yakından ilgilenerek onlarla birlikte Ardahan kalesi, tarihi Kura Nehri köprüsü ve yapımı devam eden bungalov evleri   tatil köyünü gezerek rehberlik yaptı.

Mehmet Avşar

Belediye Başkanı Demir, zaman zaman İl  merkezine gelerek Ardahan Çarşısı’nda alışveriş yapan turist kafilesinede gönüllü rehberlik yaparak gelen turistlere Ardahan ve ilçelerinde gitmek istedikleri merkezlerin tarifini de yaptı.


Konuklara Ardahan mutfağının en iyi örneklerinin verildiği restoranları tarif eden ve Ardahan ‘da görmeleri gereken tarihi ve turistik yerleri detayları ile anlatan Başkan Demir’ i ilgiyle dinleyen turistler, gerek kendisine gösterilen bu yakın ilgiden dolayı gerekse Ülkemizde sanatçı bir belediye başkanı ile tanışmaktan dolayı memnun olduklarını belirttiler. 

Başkan Demir, turistlere gerek belediye olarak gerek devlete eliyle yapımı devam etmekte olup bu yıl bitmesi beklenilen projeleri gezdirerek bilgilendirme yaptı. turistlere  yanık cami,tarihi Kiliseler, Tarihi hükümet konağını, turistik öneme sahip Çıldır Gölü, Yalnızçam Kayak merkezini ve Urartulardan bu yana tarihi yerlerinin yanı sıra yazın da gelmelerini önererek yayla turizm ilede ünlü olan Ardahan ‘ın doğal güzeliklerini görmelerini önerdi.


10:52, 09.03.2022

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500