Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » AİLE KURUMU TEHDİT ALTINDA

AİLE KURUMU TEHDİT ALTINDA

 Fotoğraf

AİLE KURUMU TEHDİT ALTINDA
MEHMET AVŞAR
Tuhaf zamanlara geldik, ol güzel insanlara ne oldu?İnsanlık kime yenildi? Kimse farkında değil. Sayısı azaldı bayağı insan çocuğunun.

Evet kaliteli insan sayısında azalmalar yaşanıyor. Kalabalık insan topluluğu içinde yalnız kalmak artık sıradanlaştı maalesef. Ruhsuz bir Z kuşağının ayak sesleri bile duyulmuyor. Geliyorlar ama nasıl geldiklerini kendileri bile farkında değil. Başını gömdükleri sanal alem tarafından yeni bir nesil dizayn ediliyor.

Televizyonlarda ki diziler toplumu yozlaştırırken aynı zamanda da erezyona uğratıyor. Büyük aileler tuz buz oldu, artık çekirdek ailede tehdit altında. Dizilerde etkilenen gençlik aynısını anne ve babası üzerinde deniyor. Felaket kapıda, sevgisizlik ve saygısızlık sadece insanlar arasında değil, toplumun temelini oluşturan aile kurumunun altınada konulmuş bir dinamit.

Aile kurumunu yıpratmayı başaran küresel kapitalizm artık kirli senaryolarını hayata geçirebilmek için bir engelin kalmadığını biliyor. Zira aile toplumu, toplum ise devletleri teşkil eder. Bir an evvel önlem alınmasa sonucun ne kadar kötüye gidebileceğini tahmin etmemek pekte zor olmasa gerek.


16:58, 19.11.2021


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500