Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHANLI BAŞKAN VE ARKADAŞI, SİLAHLI SALDIRI SONUCU HAYATINI KAYBETİ

ARDAHANLI BAŞKAN VE ARKADAŞI, SİLAHLI SALDIRI SONUCU HAYATINI KAYBETİ

 Fotoğraf

Beykoz Ardahanlılar Derneği ve Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı olan İnan Aktürk ve arkadaşı Oktay Demir, dün gece uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Ardahan merkeze bağlı Hoçvan bölgesi köylerinden Tunçoluk (Panik) nüfusuna kayıtlı 40 yaşındaki İnan Aktürk, köylüsü ve arkadaşı olan Oktay Demir ile birlikteyken gece yarısı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bir araçtan açılan ateş sonucu ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince İnan Aktürk, Kavacık Medistate Hastanesine, arkadaşı olan Oktay Demir ise Paşabahçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Aktürk ve Demir kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Faillerin yakalanması için Savcılık ve Emniyet yetkilileri tarafından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Beykoz Ardahanlılar Derneği Başkanı merhum İnan Aktürk'ün naaşı, bugün Beykoz Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Beykoz Şahinkaya mezarlığında toprağa verildi. Haber: Özgür Evliyaoğlu- Ardahan Haber


10:11, 19.07.2021


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500