Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Taksim Meydanında ki çiçekçi esnaf ve çevre esnafından jeneratör tepkisi

Taksim Meydanında ki çiçekçi esnaf ve çevre esnafından jeneratör tepkisi

 Fotoğraf

İSTANBUL- MEMET AVŞAR-Daha önce Taksim Meydanı Maksem altındaki yerde satış yapan çiçekçiler, eski mekanlarının yaklaşık 25 metre aşağısına kendilerine hazırlanan yeni yerlerine taşındılar. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafında yeni işyerlerine elektrik ihtiyaçları için jeneratör bağlanınca hem çiçekçi esnaf, hem de komşu esnaflar jeneratörün çıkartmış olduğu gürültüden dolayı rahatsızlıklarını dile getirerek tepkilerini ortaya koydular.



Jeneratörün çıkartmış olduğu gürültüden dolayı huzursuz olduklarını ve İBB’ nin bu konuda bir çözüm bulmasını isteyen çevre esnaflarında Ömer Erbey, “ Biz buradaki esnaflar olarak jeneratör sesinde rahatsızız, gelen müşterilerimizde rahatsız, sabaha kadar başımız şişiyor, eve gittiğimizde de uyuyamıyoruz, gürültü hala kafamızda dolanıyor. İBB’nin bu konuda bir çözüm bulmasını istiyoruz. Beyaz Masay’ı da aradık henüz bir ses çıkmadı.” dedi.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafında konulan jeneratörün çıkartmış olduğu gürültüden hem kendilerinin hem de müşterilerinin rahatsız olduğunu dile getiren komşu esnaflardan Kasım Arsalan ise, “jeneratörün çıkartmış olduğu gürültüden dolayı biz buradaki esnaflar ve müşterilerimiz rahatsız oluyoruz, lütfen buna bir çare bulunsun.”



Jeneratörün çıkartmış olduğu gürültüden kendilerinin de rahatsız olduklarını idile getiren çiçekçi esnaflarda bu duruma tepki göstererek İstanbul Büyükşehir Belediyesinin biran evvel elektriklerinin bağlanmasını istediler.


10:07, 19.07.2021

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500