Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Şiddet uygulayan eşinin adli kontrolle serbest kaldığını öğrenen kadın yardım istedi

Şiddet uygulayan eşinin adli kontrolle serbest kaldığını öğrenen kadın yardım istedi

 Fotoğraf

MEMET AVŞAR - Şiddet gördüğü eşi adli kontrol şartıyla serbest kalan 24 yaşındaki bir çocuk annesi Fatma Sena A, kendisini tehdit eden eşinden korunmak için yardım istedi.

Fatma Sena A, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşi Ö.A. ile lisedeyken tanıştığını ve okulu bırakarak kendisiyle evlendiğini anlattı. Fatma Sena A, eşinin evliliklerinin ikinci ayından sonra kendisine şiddet uygulamaya başladığını, bu süreçte çocuğu dünyaya gelince yaşadıkları zorluklara rağmen evliliğine devam ettiğini dile getirdi.

Eşinin madde bağımlısı olduğunu ve sürekli kendisini aldattığını düşündüğünü de belirten Fatma Sena A, bunun üzerine çocuğuyla birlikte evden ayrılarak bir süre sığınma evinde kaldığını, bu dönemde de eşine boşanma davası açtığını kaydetti.

Sonrasına annesinin yanına yerleştiğini, eşinin bu dönemde de kendisini rahat bırakmadığını ifade eden Fatma Sena A, şöyle konuştu:

"Eşim burada da beni rahat bırakmıyor. Sürekli beni tehdit edip 'Seni dağa kaldıracağım' diyor. Gereken cezayı çeksin diye bu isyanı başlatmıştım, şimdi tekrar denetimli serbestlikle dışarı çıkmış. Ben kapıda polisle her an gelmesini bekliyorum. Eminim ki gelecek. Zira polisten korkmuyor, daha önce 15 polise saldırdı, 2 polisten hiç korkmaz yine gelecektir. Bu ay polislerle de mahkemesi var. Bu adam ceza alana kadar bu iş bitmez, sonuna kadar mücadele edeceğim."

Annesinin yanında yaşamaya başladığı dönemde babasıyla da sorunlar yaşadığını anlatan Fatma Sena A, evden ayrılan babasının kendisine şiddet uygulayan eşinin yanına yerleştiğini öğrenince de büyük şaşkınlık yaşadığını dile getirdi.

Eşi Ö. Arslan’ın hak ettiği cezayı alana kadar mücadelesinde vaz geçmeyeceğini dile getiren Sena Arslan,“Ben eşimde sürekli şiddet görüyordum. Bunun üzerine sosyal medyada sesimi duyurmaya karar verdim. İnsanlar çığlığımı duyup yardım etsinler istedim. Aylarca sığınma evinde yatım, sonra annemlerin evine yerleştim ancak


08:04, 18.12.2020


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500