Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BU FOTOĞRAF HANGİ FARUK'UN ESERİ

BU FOTOĞRAF HANGİ FARUK'UN ESERİ

 Fotoğraf

Faruk Köksoy zamanında Perşembe pazarında desinler için yapılan teknik alt yapıya sahip olmayan dükkanların damları bir bir dökülüyor yeni yönetim ise bu konuyu çözmede bir hayli uzak.
Dönemin Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Rus Pazar’ı diye tabir edilen alışveriş merkezini yıkarak yerini yüzde yirmi belediyenin olması koşuluyla mütahitlere verdi.

Ancak ihaleyi alan firma şehrin realitesini göz ardı etti. Alışveriş merkezi olarak yapılan yer bir cazibe merkezinden çok bir ucube merkezine dönüştü. Burada iş yeri alan bir kısım vatandaş çok ucuz bir fiyattan elinden çıkartmaya başladı. Bir kısmında ise halen ‘kiralıktır veya satılıktır ‘ ilanı yapıştırılmıştır.

31 Mart seçimlerinde Ak partiye bu kötü proje yüzünde oy kaybettiren Köksoy, yüzlerce esnafın işini kaybetmesine sebep olmuştu.
Gelen tepkiler üzerine Perşembe pazarına yaptırdığı 12 mt. karelik küçücük eğreti dükkanlar bu mağur esnafa kira bedeli ile verilsede kimse burada iş yapamadığı için kapısına kilit vurmak zorunda kaldı. Kapısına kilit vurulan bu iş yeri denilmeyecek kadar akıl ve mantıktan uzak yapılmış kulübelerin duvarlarında çatlaklar, damlarında ise dökülmeler meydana geldi.

Belediyeyi kötü yöneten Köksoy, yeniden aday gösterilmediği için kendi partisine en büyük darbeyi vurarak CHP ‘nin kazanmasını sağladı.

Belediye’yi Köksoy ‘da altın tepsi içinde devralan CHP ‘li Belediyeninde esnafın sorunlarını çözmede yetersiz kaldığı görüldü. Canlı yayınlarla mahalle muhtarlarına kin kusarak şov peşinde koşan yeni başkan Faruk Demir’in ayaklarının ne zaman yere basacağı ise merak konusu.

Adaşı Faruk gibi halktan uzak politikaları vatandaşı derinden yaralarken, kendisinin bu kadar rahat davranmasına anlam verilemiyor.

Vatandaşlar,”Ardahan’da sorunların çözümü Allah’a kalmış.” Derken, bu konuda ne kadar haklı olduklarıda ortaya çıktı. Vatandaşların bütün haklı tepkileri Faruk Demir’in bir yıldan aşkın icraatlarıyla tescillendiği ortaya konulmuş oldu.

Demir, koronavirüsün ülkemizin en küçük ili olan Ardahan ‘a verdiği zararı görmezde gelerek sürekli Belediye ye olan borcunuzu ödeyin mesajları göndererek halkı bıktırma noktasına getirmeside bir başka tepkiye neden oldu.

2. HABER

Ardahan Belediyesi’nin tüm park ve bahçelere birer umumi tuvalet koyarak bir ayıbı giderdi.

Eski Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy’un şehrin hafızasını yok ederek şehir merkezinde bulunan Milli Güvenlik Parkının bir kısmının yeşilini yok ederek yeraltı otoparkı için mahvedilmesi Ardahan halkı tarafından büyük bir tepkiyle karşılanmıştı ve Ak partinin oy kaybetmesine neden olmuştu.

Bu saçma projenin bu gün bile akibetinin ne olacağı merakla bekleniyor.

Faruk Demir’in göreve geldikten sonra Parklaların uygun yerlerine yaptırılan modern tuvaletler özelikle il dışında Ardahan’a gelen vatandaşların önemli bir mağduriyetini gidermiş durumda.

Editörün Notu;Gazetecilik ilkelerimiz gereği yapılan ve yapılmayan hizmetleri yazmak ve olaylara objektif bir pencerede bakmak görevimiz diyerek tüm Ardahan halkına sevgi ve saygılarımızı sunarız.


19:41, 18.05.2020


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500