Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 23 NİSANDA BİR LOKANTANIN KESİLEN DOĞAL GAZINI AÇTIRDI

23 NİSANDA BİR LOKANTANIN KESİLEN DOĞAL GAZINI AÇTIRDI

 Fotoğraf

Başkan Demir’den zor durumda ki esnafa anlamlı yardım

Korona virüs nedeniyle işleri kesilen esnaflar için devletin bütün kurumları  seferber oldu. Ardahan Valiliği, Ardahan Belediyesi ve diğer bütün birimler halka hizmet için adeta yarış halindeler. Parti gözetmeksizin bütün kurumlar Ardahan'da vatandaşların sorunlarına duyarsız kalmadıkları ve örnek bir davranış sergiledikleri alınan bilgiler arasında yerini aldı.

23 nisan ulusal çocuk bayramının kutlandığı böylesine özel bir günde zor durumdaki bir esnafın sorunnuna karşı duyarsız kalmayan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, kendisini arayan ve borcunu ödemediği için iş yerinin doğal gazının kesildiğini söyleyen bir esnafa yardım etti.

Ardahan merkezde lokanta işleten S. Y iş yerinin kesilen doğal gaz aboneliğini açmak için kimde para istediyse bir olumlu yanıt göremediğini belirterek son olarak aklına Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir geldi, S. Y, “ Birazda çekinerek belediye başkanımız sayın Faruk Demir’i aradım derdimi anlatım. Büyük bir hoş görü ile derdimi dinledi ve sen tezgahını açık tut, paket servisi yapmaya devam et. Bende senin bu sorununu şimdi çözüyorum. Sağolsun sorunu mu çözdü o bin lira bana bir milyon gibi geldi. Başkan Faruk Demir’in bu merhametine, bu insanlığına karşı söyleyecek söz bulamıyorum. Kendisine teşekkür ederim “ şeklinde konuştu.

Haber Merkezi


03:05, 23.04.2020


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500