Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Dijital Markalaşma Kitabı Çıktı

Dijital Markalaşma Kitabı Çıktı

 Fotoğraf


Yeni nesil bir kavram olan dijital markalaşma ile aynı adı taşıyan ve Mürsel Ferhat Sağlam tarafından kaleme alınan “Dijital Markalaşma” kitabı çıktı

Branding Türkiye Yayınları ve Dikeyeksen Yayıncılık ortak yayını olarak piyasaya çıkan Dijital Markalaşma; Mürsel Ferhat Sağlam tarafından kaleme alındı. Kitapta dijital markalaşma kavramı; “nedir?”, “nasıl?”, “niye?” odağında açıklanırken, kitabın yazımında yine Mürsel Ferhat Sağlam tarafından kavramsallaştırılan 3F Fenomeni’nden yararlanıldı.

Dijital Markalaşma kitabı; dijital pazarlama ve marka yönetimi – iletişimi kavramlarının bütünleşik bir bakış açısıyla yeniden yorumlanmasını temsil eden ve bu yönüyle çatı bir kavram olma özelliği taşıyan dijital markalaşmaya dair yazılmış ilk ve tek kitaptır.

Dijital Markalaşma Kitabı Çıktı!
Dijital Markalaşma Uzmanı ve Sosyal Medya Stratejisti Mürsel Ferhat Sağlam’ın yayınlanmış 6. kitabı olan Dijital Markalaşma; raflardaki yerini aldı.

Dijital pazarlama ve marka yönetimi – iletişimi gibi iki ana disiplini bünyesinde barındıran dijital markalaşmaya yönelik teorik bilgi aktarımıyla başlayan kitap, pratiğe dönük tavsiyelerle devam ediyor. Dolayısıyla bu kitap; bugünün ve geleceğin ana disiplini olarak kabul edilen dijital markalaşma kavramına dair akademik bilgi, sektörel farkındalık ve kişisel yetkinlik amaçlayanlar ile dijital markalaşma alanında kariyer hedefi olanlar için bir başucu kaynağı olma özelliği taşıyor.

Sektör profesyonelleri ve akademisyenlerce önerilen Dijital Markalaşma, tüm kitabevleri ve internet kitapçılarında! 

Yazar Hakkında I Mürsel Ferhat SAĞLAM
Mürsel Ferhat Sağlam, 17 Nisan 1989 İstanbul doğumludur. Namık Kemal Üniversitesi Halkla İlişkiler & Tanıtım Bölümü, Beykent Üniversitesi Tarih Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Beykent Üniversitesi’nde Tarih alanında yüksek lisans yapmıştır. Akademik kariyerine Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde doktora seviyesinde özel öğrenci statüsünde devam etmektedir. “Ajans Paradise” (2012), ve “Branding Türkiye” (2018) Mürsel Ferhat Sağlam’ın girişimleri arasında yer almaktadır.


15:06, 22.04.2020


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500