Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KURMAYLAR ARASINDA BİR ARDAHANLI

KURMAYLAR ARASINDA BİR ARDAHANLI

 Fotoğraf

KURMAYLAR ARASINDA BİR
ARDAHANLI
Türkiye'de corona virüsten ilk ölümler  gerçekleşirken, Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 'Corona virüs zirvesi' toplandı.


ÇANKAYA KÖŞKÜ'NDEKİ EŞ GÜDÜM TOPLANTISINA KORKMAZ KARACA'DA KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı'nın ardından düzenlediği basın toplantısında, virüsün etkilerini azaltmak adına alınan ekonomik tedbirleri açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca'da bakanlarla birlikte toplantıya katıldılar.


80 kişilik salonda yapılan  corona virüsü zirvesine  Ardahanlı hemşehrimiz Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca'da katıldı. Karacan'ın her kulvarda  Ardahan için ve Türkiye için başarılı koşuşturmalar içinde olduğunu gururla izlediklerini dile getiren Ardahan'lılar , ''Meclise gönderdiğimiz vekilerden ses seda yok, Ardahan'a uğramaz oldular. başı sıkışan vatandaşlar Korkmaz Karaca beyi arıyorlar. o bizi anlıyor ve sorunlarımızı çözüyor. tam bir halk çocuğu, kimseye tepeden bakmıyor. Cumhurbaşkanlığında önemli görevler üstlenmiş, Allah başarılarını daim etsin. ''şeklinde konuştular.

BAKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ

Karaca'yı gururla izlediğini ve bundan sonraki siyasi hayatında bakan olarak görev  almasını dilediğini söyleyen başka bir vatandaş ise, ''Korkmaz Karaca Ardahan'ın köklü bir ailesine mensup, devlette önemli görevler üstlenmiş biri, bizde Ardahanlılar olarak bu görevlerinin devamında yanayız. inanıyoruz ki bir gün Adananlı bir bakan olarakta kabinede yerini alacaktır. Bir Ardahanlı olarak kendisiyle gurur duyuyoruz.''



12:03, 20.03.2020


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500