Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » MEHMET AVŞAR TUTAP ARDAHAN İL TEMSİLCİSİ OLDU

MEHMET AVŞAR TUTAP ARDAHAN İL TEMSİLCİSİ OLDU

 Fotoğraf

MEHMET AVŞAR TUTAP ARDAHAN İL TEMSİLCİSİ OLDU

Genel Merkezi Ankara’da bulunan Turizm ve Tanıtım Platformu (TUTAP) Ardahan İl Temsilciliğine, Yönetim Kurulu Kararıyla Mehmet AVŞAR getirildi.

Özelikle ülkemizin turizm zenginliklerini gün yüzüne çıkarmak için ve bunu kendine ilke edinen TUTAP, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler alanlarında da ülkemizi yurt içi ve yurt dışında da temsil etmektedir.

TUTAP ülkemizdeki değerlerin tümünü UNESKO Dünya mirasları kapsamında ulusal ve uluslararası alanlarda tanıtım konusunda Tv programları hazırlayıp, dergi, gazete, ve broşürlerle bu faliyetlerini destekler nitelikte çok önemli çalışmalara imza atmış bir sivil toplum örgütü olduğunu ifade eden Avşar, şunları kaydetti, “ Ardahan’ın iki alanda geçim kaynağı mevcut, bunlardan ilki hayvancılık, ikincisi ve gün geçtikçe önemi artarak devam eden turizm. Turizm ülkemizin bacasız sanayisidir. Bu aynı zamanda bir vatandaşlık görevidir. Ülkemize gelen turistleri en iyi şekilde karşılamak ve onları dürüstçe ağırlamak her Türk vatandaşın görevidir. İşte milliyetçilikte budur aslında ülke kaynaklarını ülke menfaatleri doğrultusunda değerlendirmek gerekir.

Dünya hızla değişiyor eğer bizlerde arsası çok değerli olan bu güzel ülkemizi nasıl daha ileriye götürürüz, nasıl daha çok zengin ederiz gayreti içerisinde olmalıyız.

Ülkemizde ve Ardahanımızda o kadar çok el değmemiş tarihi ve kültürel zenginliğimiz var ki bunları günlerce yazmakla bitmez. Tüm bu zenginlerimizi iyi değerlendirmek durumundayız. Gelen turistleri kadim Anadolu insanına yakışır bir şekilde karşılamak, kutlu tarihi mirasımızın bir gereğidir. “ dedi.

TUTAP İl Temsilciliğine getirilen Mehmet Avşar, aynı zamanda Turkuvaz Medya Ardahan il temsilcisi ve TRT Muhabiridir.

HABER MERKEZİ


21:34, 17.01.2019


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500