Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Ardahan’da Orhan Atalay Realitesi

Ardahan’da Orhan Atalay Realitesi

 Fotoğraf

Ardahan’da Orhan Atalay Realitesi

Ardahan’da Orhan Atalay realitesi dün Başbakan yardımcısı Fikri Işık’ la Ardahan’a gelen Atalay’ın halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılanmasından bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Artık hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağını kavrama yetisinde uzak bazı Ak parti aday adayları umarım bundan sonra idrak yolunda zorlanmazlar. Zira 15 yıldır iktidarda ki bir partinin başarı grafiğinde imzası bulunan ve TBMM başta olmak üzere islam coğrafyasının kritik görevlerini başarıyla yürüten Atalay’ın dönemi bitti demek saflık olurdu. Birden fazla şapkası bulunan bir ismin en verimli döneminde, ‘sen geri dur’ demek, Cumhurbaşkanın da fıtratında olmadığını bilmemeleri düşündürücü olmakla beraber ’ ben de adayım ve onun artık bu partide yok, o gitsin ‘ demek, en başta bir davasının olmadığının göstergesidir.

Göle ilçesi, Hoçvan , Posof ve diğer ilçelerde ve tüm köylerde etkili bir biçimde Atalay’ın ayak sesleri yankılanırken, Ak parti Atalay’ı nasıl devre dışı bırakacak ben bunu anlamakta zorlanıyorum.

İl Özel İdare en ücra köylere kadar yolları parke taşlarla döşemesi, dağ başında ki yerleşim yerine kadar her evin içine su götürmesi kimin sayesinde olduğunun hiç mi bir önemi yok.
İki bin nüfuslu ilçelerimize bile yüksek okul gelmesinin sıradan bir şey olmadığını görmezden gelmek ne kadar gerçekçi olabilir!

Üstelik Cumhurbaşkanı ve Ak parti Genel Başkanı Sn. Erdoğan’ın konuşma izni verdiği 30 seçkin Milletvekilinden biri olan Prof. Dr. Orhan Atalay’ı gelde değerlendirmek yerine küçük hesaplara peşkeş çek! Ben buna el insaf derim.

Mehmet Avşar/ Sabah Gazetesi İl temsilcisi


09:11, 30.04.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500