Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ESKİŞEHİR TİCARET ODASI BAŞKAN YARDIMCILIĞINA BİR ARDAHANLI GETİRİLDİ

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI BAŞKAN YARDIMCILIĞINA BİR ARDAHANLI GETİRİLDİ

 Fotoğraf

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI BAŞKAN YARDIMCILIĞINA BİR ARDAHANLI GETİRİLDİ

Geçtiğimiz günlerde yapılan,  Eskişehir Ticaret Borsası meclis seçiminde  Ardahan- Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu’nun kardeşi İsmail Hakkı Azizoğlu Eskişehir Ticaret Borsası yönetim kurulu başkan yardımcısı oldu.  Azizoğlu  meslek gurubu seçiminde ise  besiciler komite başkanı oldu.

Çıldır doğumlu hemşerimiz İsmail Hakkı Azizoğlu, gazetemize yaptığı konuşmada şunları söyledi;
‘’ Eskişehir Ticaret Borsası seçiminde bizi önemli görevlere layık gören borsamızın üyesi  seçmenlere  ve yol arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkür ediyorum.
Ülkemizde genel bir sorun haline gelen özelikle hayvancılığın ithalat konumundan, ihracat konumuna geçmesi için çabalayacağız.  Arkadaşlarımızın bize yükledikleri sorumluluğun bilincindeyiz. Aynı şekilde memleketimiz Ardahan içinde ne gerekirse görevde kaçmayacağız. Umarız ticaret borsası bulunmayan az sayıda ki illerden biri olan Ardahan’ımıza da Ticaret Borsası kurulur. Bize de bu konuda bir görev düşerse seve seve yapmaya hazırız.’’ Dedi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığına ise  Metin Güler, Erdoğan Tekgöz ve Ayhan Sezer yarıştı. Eski başkan  Metin Güler yeniden başkan seçildi. Kazanılan seçim sonrasında konuşan Güler, "Listemin rengini temsil eden kravatımı çıkarıyorum ve herkesin başkanı oluyorum" dedi.
Bizde gazetemiz ve halkımız adına bu başarılarından dolayı  hemşerimiz İsmail  Hakkı Azizioğlu’na yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.
HABER; MEHMET AVŞAR


22:09, 07.04.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500