Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Vedat Avşar'dan zehir zemberek açıklamalar

Vedat Avşar'dan zehir zemberek açıklamalar

 Fotoğraf

AŞOB SEÇİMİNİN KİLİT İSMİ KONUŞTU
Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası (AŞOB) seçimlerine 4 aday katıldı.
Dört adayın yarıştığı Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Yılmaz Özer ile Asim Özer ikisi de 99 oyla berabere kalınca ayların seçilmesi kura ile gerçekleşti. Yapılan kura çekimi sonucu mevcut başkan Yılmaz Özer yeniden başkanlığa seçildi.

Böylece Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Olağan Genel Kurulunda Yılmaz Özer güven tazeleyerek 4. kez başkan seçildi.
Seçim bitti ancak tartışmalar bitmedi. Seçim çalışmalarında Ufuk Gediklioğlu’nun yanında yer alan Vedat Avşar Gediklioğlu tarafından ihanete uğradığını iddia  etti.
Avşar, seçim çalışmalarını beraber yürüttüğü Gedikoğlu’nun son gün listelerin açıklamasına kadar kendisine yönetimde yer alması hususunda söz vermesine rağmen, seçim günü listede ismini göremeyince hayal kırıklığına uğradığını, neden ismim yoktur dediğinde ise Gediklioğlu’nun kendisini terslediğini belirti.

Bunun üzerine Avşar’da adaylardan  yılmaz özer lehine çekildiğini duyurdu. Bütün bu gelişmeler neticesinde Ardahan’da geniş bir nüfuza ve saygın bir soyadına sahip olan Avşar, seçiminde kaderini belirlemiş oldu.

Avşar gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti, ‘’ bu seçimler için 2 sene önce bana namus sözü verdiler. Beraber hareket edeceğiz ve bu seçimi beraber kazanacağız diye, bende araçlarımla, personellerimle gece gündüz canla başla,  köy ve ilçeleri dolaştım, çalıştım. Yemeğimi yediler, arabalarıma bindiler, bana yönetimde yer almam konusunda namus sözü vermelerine rağmen son anda benim ismimin üstünü çizdiler.

Son dakikada ayak oyunlarıyla yönetim kurulunda ismimi çıkardılar. Ben onlara hakkımı helal etmiyorum. Son anda bana ihanet etiler. Bunun üzerine bende yılmaz özerin lehinde çekilme kararı aldım. Dostlarımla birlikte Yılmaz Özer’e oy verdik ve de kazandırdık.’’ Şeklinde sert açıklamalardan bulunan Avşar, karşı tarafın iddialarına karşı ise  sözlerini şöyle sürdürdü, ‘’benim hakkımda bir takım  iddialardan bulunanlar var ben onlardan belge istiyorum. Belge getirsinler. Bu işin tanığı Kemal Altun’dur çıksın gerçekleri konuşsun. 81 ilin birlik başkanlarından biride Kemal Altun’dur, benimde arkadaşımdır çıksın konuşsun. Neden susuyor? Son güne kadar listeyi gizli tutular beni oyuna getirdiler. Seçim günü listeyi açıkladılar, adımımın olmadığını son dakikalarda öğrendim. Tepkimi ortaya koydum ve  ben hakkımı helal etmiyorum.

Bunlar kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştü. Seçimin galibi Yılmaz Özer ve ekibine başarılar diliyorum’’ diyerek sözlerini noktaladı.


Dursun Akçam Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ve Yılmaz Özerin yanı sıra Asım Özer, Tayfun Aşık ve Ufuk Gedikoğlu'nun yarıştıkları ve 335 oyun kullanıldığı Genel Kurulda, Yılmaz Özer 99 oy, Asım Özer 99 oy, Ufuk Gedikoğlu 92 oy ve Tayfun Aşık da 40 oy aldılar. Yılmaz Özer ve Asım Özer'in aldıkları oy sayısı eşit olunca yeni başkan adayının seçilmesi kura ile gerçekleşti. Yapılan kura çekimi sonucu mevcut başkan Yılmaz Özer 4. Kez yeniden başkanlığa seçildi.


HABER ;MEHMET AVŞAR


05:08, 19.03.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500