Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ÇAĞRI MERKEZİ SINAVLARI YARIN BAŞLIYOR

ÇAĞRI MERKEZİ SINAVLARI YARIN BAŞLIYOR

 Fotoğraf

Ardahan’da açılacak olan çağrı merkezinde ilk etapta 60 kişi istihdam edilecek.
Edindiğimiz bilgilere  göre; Ardahan’da genç nüfusa iş imkanı sağlayacak olan çağrı merkezi ilk etapta 60 kişiyle hizmet verecek.
Yakın bir zamanda açılacak olan çağrı merkezi için müşteri temsilcilerinin belirlenmesi amacıyla Ardahan’ a AssisTT A.Ş. firması tarafından 4 temsilci gönderilecek. Ardahan’a gelecek olan temsilciler başvuru yapan kişileri bilgisayarda klavye sınavına tabi tutacaklar.

Sınavı geçen kişilere mülakat yapılacak. Alımlar puan esasına göre belirlenecek. Puanı yüksek olan 60 kişi Halk Eğitim Merkezinde 1 aylık kursa tabi tutulacaklar. Kursu tamamlayanlar “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi' pozisyonunda çalışacak. Bu 60 kişi ise AVEA firmasına hizmet verecek.

Çağrı Merkezine ilk etapta 60 kişi istihdam edilerek toplamda bu sayı 200 kişiye ulaşacak.  internet ortamında başvuruda bulunan adyaların cep telefonlarına gelen kısa mesajda, Ayın yirmi ikisinden itibaren sınavlar yapılmaya başlanacak.
MEHMET AVŞAR-SABAH


22:21, 21.02.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500