Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » YUSUF ALİ'YE MEHMETÇİK DESTEĞİ

YUSUF ALİ'YE MEHMETÇİK DESTEĞİ

 Fotoğraf

YUSUF ALİ'YE MEHMETÇİK DESTEĞİ

Yusuf Ali için  Göle ‘de Mehmetçik  kan ve  ilik nakli için sıraya girdi.

Ardahanlı Yusuf Ali için başlatılan kan ve ilik nakli kampanyasına Göle ilçesinde Çarşamba günü de devam edildi.

Ardahan'ın Göle ilçesinde ki kampanya da ilk bağış Göle Kaymakamı Zafer Oktay ‘ dan geldi. Ardında Göle Belediye Başkanı Akın İSMAİLOĞLU ve vatandaşların yanı sıra en büyük katılım Mehmetçik tarafında oldu. Mehmetçik Ardahan’dan olduğu gibi Göle ilçesinde de kan bağışında ilk sırayı aldı.

Bağış startının veren Göle Kaymakamı Zafer Oktay, bu anlamlı kampanyayı başlatan duyarlı vatandaşlara teşekkür ederek şunları söyledi, ''İlçemizin halkı bu tür konularda duyarlıdır. Bizde  tüm halkımızla birlikte küçük kardeşimiz için seferber olduk, daire amirlerimiz, askerlerimiz, polisimiz her kes kan vermek için geliyorlar. Umarım bu bağışlar yerini bulur. Yusuf Ali ve ilik nakli bekleyen nice hastalar bu vesile ile iyileşmiş olurlar. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.'' diye sözlerini ekledi.

Ardında söz alan Göle Belediye Başkanı Akın İSMAİLOĞLU'DA Sözlerine öncelikle duyarlı Göle halkına teşekkürlerini sunarak, ''dualarımızla da Yusuf Ali 'nin yanındayız. bu bağlamda halkımız çok güzel bir sınav veriyor''dedi.

Saat 16 :00 itibarıyla kan verenlerin oranı 250 kişiyi geçti.
Ekip doktoru, “Mustafa Celal Alper Gör  Türkiye’nin noktasından bu yoğun ilgiyi görmek bizi sevindirdi. Türkiye’nin her yerindeki kök hücre nakli bekleyen hastalara umut oldukları için şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kampanya mimarlarında Atso adayı Sevim Köseliören ise Ardahan’da olduğu gibi Göle ilçesinde ki kampanya da da ön sıralarda yerine alarak insanların kampanyaya katılımından büyük ölçüde etkili oldu. Mevcut başkan Çetin Demirc'ini bu kampanyada yer almaması ise hem Ardahan halkı, hemde Göle halkı tepki gösterdi. Bu tür önemli etkinliklerinde toplum olarak biz STK başbakanlarının öncü olmalarını beklerken STK yetkililerin olmayışını hayretle izlediklerini dile getirdiler.

Özelikle Atso Başkanı Demirci’nin halktan büyük tepki alması dikkatlerden kaçmadı. Demirci, özelikle bu tür  hayır işlerinde değilde, Gürcistan’ a yaptığı seyahatlerde gerçekleştirdikleri içi boş toplantılardan dolayı aldı.
Mehmet Avşar/ Sabah/Ardahan


18:55, 17.01.2018

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500