Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » VALİ BİLMEZ'E HALKTAN YOĞUN İLGİ

VALİ BİLMEZ'E HALKTAN YOĞUN İLGİ

 Fotoğraf

Ardahan Valisi  Mehmet emin Bilmez cumartesi pazar günleri bile tatil yapmadan esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Esnafla samimi diyaloglar kuran Vali Bilmez, sehri bir baştan bir başa dolaşarak esnafların hal ve sıkıntılarını bire bir dinleyerek çözüm için girişimlerde bulunacağını belirti.

KÖKSOY'U. VALİYE ŞİKAYET ETTİLER

Ardahan Valisi Mehmet Emin BİLMEZ'e gelen en büyük şikayetlerin başında, Belediyenin görevini yerine getirmediği yönünde ki eleştiriler yer aldı. Esnaf,  Ardahan mal meydanındaki ve saman pazarında gelişi güzel sergilen durumlardan rahatsızlıklarını dile getirdiler. Ardahan kent merkezinin bakımsızlık yüzünde gün geçtikçe çöplüğe dönüştüğünü ve Şehir merkezinde bir ummumi tuvaletin bile olmayışı dışarda gelen vatandaşları nasıl sıkıntılarla karşılaştıklarını bir bir anlatan vatandaşlar, Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un iş yapmak yerine yerel TV'lere kendi reklamını yapmak için çıkma telaşından başka icraatları olmadığını ifade ettiler.

Ardahan belediye başkanı faruk Köksoy'un vatandaşı çileden çıkartan hareketlerine gün geçtikçe yenileri eklenirken, Köksoy iki dönemdir görevde olmasına rağmen alt ve üst yapı daki eksiklikleri gidemediği gibi sorunu dahada içinde çıkamaz hale getirmesi vatandaşın büyük tepkisine neden oluyor. Ardahan cadde ve sokaklarında yolların bozuk olması sebebiyle toz toprak içinde kalan vatandaşlar, bir türlü bitmeyen işlerden ilelah dedi.

İL DIŞINDA ÇALIŞMAYA GELEN  KÜÇÜK YAŞTA Kİ ÇOCUKLARDAN ESNAF RAHATSIZ

Vatandaşın dile getirdiği ikinci büyük şikayet ise, Son günlerde il dışında Ardahan'a gelen yaşları 10 ile 15 arasında değişen bir grup çocuğun  Ardahan esnafını  bıktırma noktasına getirmesi oldu.  Cadde ve sokaklarda  sırtlarında boya sandığı  Ve tartı aletleri ile dolaşan, tahmini sayıları 20-30 civarındaki bu çocuklar vatandaşlar  tarafında da tepkiyle karşılanıyor. Ayakkabısını boyatmak istemeyen vatandaşlarda  para da isteyen küçük yaştaki bu  çocukları kim veya kimlerin Ardahan'a soktuğu olgusu  gizemini koruyor. Hırsızlık ve gasp olaylarına  da karıştığı öne sürülen bu küçük yaşta ki çocukların durumu esnaf ziyaretlerinde bulunan Vali Bilmez'e yine   Ardahan esnafı  tarafından iletildi. Vatandaşlar çocukları kullanan birileri olabileceğini düşündüklerini dile getirerek,  Vali Bilmez'den yardım istediler. Vali Mehmet Emin Bilmez ise konuyla yakından ilgileneceğimi sözünü verdi

Ardahan Valisi  Mehmet emin Bilmez ise cumartesi pazar günleri bile tatil yapmadan esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Esnafla samimi diyaloglar kuran Vali Bilmez, sehri bir baştan bir başa dolaşarak esnafların hal ve sıkıntılarını bire bir dinleyerek çözüm için girişimlerde bulunacağını belirti.
Vali Bilmez, daha sonra kent merkezinde ki bir çay bahçesinde  vatandaşlarla birlikte sohbet ederek  çay içti.
Memet AVŞAR


11:35, 05.08.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500