Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » YİNE SAHARA, YİNE KAZA, YİNE YİTİP GİDEN 4 CAN

YİNE SAHARA, YİNE KAZA, YİNE YİTİP GİDEN 4 CAN

 Fotoğraf

Şavşat-Ardahan Karayolu Üzerinde Sahara Dağı Mevkiinde Meydana Gelen Trafik Kazasında Aynı Aileden 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Kaza, Şavşat Ardahan Karayolu üzerin de Sahara Dağı mevkiin-de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ardahan’ dan Şavşat istikametine gelmekte olan İsameddin Demir yönetimindeki 08 HD 289 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yaklaşık 300 metrelik uçuruma yuvarlandı. Araç içerisin de bulunan İsameddin Demir, eşi Sultan Demir, gelini Şenay Demir ve torunu Kuzey Demir hayatını kaybetti.

Araç sürücü İsameddin Demir ve eşi Sultan Demir ’in, memleketine gelmek için Kars Havaalanından gelinleri Şenay Demir ve torunları Kuzey Demir’i Şavşat’a bağlı Dalkırmaz köyüne getirmek için gittikleri öğrenildi.

Olayla ilgili olarak vatandaşlar olay anında bölgede aşırı derecede yağan dolunun yol üzerinde yaklaşık 10 cm yüksel- diğini ve olaya sebebi yet vermiş olacağını ve alt tarafı en az 300-400 metre uçurum olan çıplak bir araziden ve dik bir yamaçtan geçen yolun kenarın da neden bariyer olmadığına isyan ettiler. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Diğer yandan cenazelerin bugün öğle namazından sonra Dalkırmaz Köyünde toprağa verileceği öğrenildi.


10:11, 18.07.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500