Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 'NEREDE O ESKİ BAYRAMLAR'

'NEREDE O ESKİ BAYRAMLAR'

 Fotoğraf

Ardahan'da eski dini  bayramlar  mı daha güzel ve coşkulu geçerdi yoksa şimdiki dini bayramlar mı daha iyi?  diye sorduk vatandaşların büyük çoğunluğu eski bayramların daha iyi olduğunu, eski de sevgi ve saygının daha ön planda olduğunu, aile ve komşuluk ilişkilerin daha  güçlü olduğunu dile getirdiler.
Bunun sebeplerini sorduğumuzda ise, gelişen teknolojinin insan maneviyetında bir şeyleri koparıp götüdüğüne inanıyorlar. sanal internet ortamının zararlı olduğunu vurgulayan vatandaşlar, teknolojinin yayaralarından çok zararlı taraflarının olduğunu bunun da bilincinde olduklarını fakat kimsenin de bu konuda ellinde bir şey gelmediğini de kaydediyorlar.
Bazı esnaflar hallerinde memnun iken, bazıları ise büyük marketlerin Ardahan gibi küçük iller için potansiyel tehlike olarak görüyorlar. Bu devasa marketlerin esnafı bitirdiğine inanıyorlar. Büyük marketlerin Ardahan'da ki varlığını istemiyorlar.
MEMET AVŞAR-ARDAHAN


05:34, 24.06.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500