Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » EVLİYOĞLU'NDAN KARAGÖL MAHALLESİNDEKİ ÇARPIK YAPILAŞMAYA TEPKİ

EVLİYOĞLU'NDAN KARAGÖL MAHALLESİNDEKİ ÇARPIK YAPILAŞMAYA TEPKİ

 Fotoğraf

Ardahan Karagöl Mahallesi sakinlerinden İlhan Evliyaoğlu, Ardahan’ da ki çarpık yapılaşmaya karşı tepkisini ortaya koyarak Belediyeyi suçladı.
Aynı zamanda Ardahan Arıcılar Birkiği Başkanı'da olan İlhan Evliyaoğlu, '' Karagöl Mahallesi dört dörtlük bir mahalle olmasına rağmen yaklaşık dört yıldır konutlaşma başladı. Ama maalesef çarpık bir konutlaşma. Yani burası beton mezarlığa döndü. Kaldırımlara baktığımız zaman dükkânın birisi iki metre kaldırım bırakmış, başka bir dükkân dört metre kaldırım bırakmış. Bu durumdan için belediyeyi aradığımızda diyorlar bizim aletlerimiz çok güzel ölçüyor. Ölçü aracı bu mu dur? Ölçü dediğin bir şehirde imar varsa, o imara uymak zorundadır. Vatandaşın isteğine bağlı değildir.

İNSANLAR MAĞDUR EDİLDİ
Çarpık yapılaşmaya dikkat çeken Evliyaoğlu, Belediyenin yapması gereken işleri özel Harita Mühendistleri yapıyor diyerek, bazı inşaatların kuralara göre yapıldığını, bazılarınkinde aynı kuralların gözetilmediğini savundu. Ayrıca özelikle Ardahan'nı en gözde mahallesi Karagöl'ün Belediyenin beceriksizliği ve kayırmacılığı yüzünde yaşanılmaz hale geldiğini ifade etti. Bazı özel harita mühendistlerin halka adeta zulmetiğini de belirten Evliyaoğlu, '' Gerçekten çok mağduruz. Bir binanın çatısından akan karlar karşıdaki kaldırıma geçebilecek kadar dar yollarımız var. Buna zamanında yetkililerin müdahale ederek, hiç olmasa bundan sonra yapılmasının önüne geçilmesini istiyoruz'' dedi. 


05:46, 22.05.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500