Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Sahte plakalı motorsiklet sürücüsü dur ihtarına uymadı 'yakalandı'

Sahte plakalı motorsiklet sürücüsü dur ihtarına uymadı 'yakalandı'

 Fotoğraf

Ardahan çarşı merkezinde uygulama yapan trafik  ekiplerinin dur ihtarına uymayan motorsiklet sürücüsü polisler tarafından yakalandı.
Alınan bilgilerle göre; Geçen hafta saat 13 ;40 sıralarında Ardahan merkez is:bankasi kavsaginda uygulama yapan trafik ekibinin dur ihtarina uymayan 75 ac 558 plakalı motorsiklet oldugunu ve plakanin FARMTRAC  marka mavi renkli traktore ait  cikmasi uzerine malum motorsiklet cevre yolu eski kars uygulama noktasi onunde ekipler  tarafindan tespit edilerek  ekiplerce malum motorsikleti ermit insaat civarinda yakaladı. Polislerden kaçan motosiklet sürücüsü bariyere carpmak sureti ile trafik kazasi meydana getirmesine neden oldu. ekiplerin malum sahislarin yanina gittigi sirada malum sahislarin mukavemet etmesi sonucu sahislara kafemeli olarak zor kullanıldı.  ve sahislar kontrol altına alındı.
olay yerine gelen trafik ekiplerinin  incelemelerine gore plaka 2007 model traktöre ait olduğu ve malum motorsikletin sase numarasi incelendiginde  ise herhangi bir tescil islemi yapmadığı görüldü. ve motorsikleti kullanan O. Ö  isimli  sahsa 7164 tl idari para cezası  uygulandı.  daha sonra sahislar olay yerine gelen ambulans ile devlet hastahanesine götürüldü.


03:18, 16.05.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500